Вечерний свет - Стивен Кинг, Питер Страуб, Клайв Баркер, Бентли Литтл, Эд Горман, Джек Кетчам, Норман Патридж (978-5-17-092553-7)

Вечерний свет - Стивен Кинг, Питер Страуб, Клайв Баркер, Бентли Литтл, Эд Горман, Джек Кетчам, Норман Патридж (978-5-17-092553-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 133
133 грн
  • ISBN: 978-5-17-092553-7
  • Код товару: 320393
Основні характеристики
Назва оригіналу: Turn Down the Lights
Укладач: Річард Чізмар
Перекладач: Тетяна Покідаева
Редактор: В. Демічев
Серія: Темна вежа

Про книгу «вечірнє світло» Стівен Кінг Пітер Страуб Клайв Баркер Бентлі Литтл Ед Горман Джек Кетчам Норман Патрідж

Як сумнівному любительського проекту всього за два десятиліття вдалося підтягнутися до рівня "мейнстрім"? Як творцям заснованого в кінці 80-х років ХХ століття журналу "Cemetery Danceo" вдавалося залучати до співпраці найяскравіших зірок, на кшталт Стівена Кінга, Бентлі Літтла, Пітера Страуб? Варто нагадати, що ми говоримо про періодичному друкованому виданні, заснованому в 1988 році талановитим студентом. В ювілейному випуску видання, присвяченому 25-річчю журналу, представлені кращі розповіді знаменитих авторів, раніше публікувалися в святкують свій день народження журналі.

Купити книгу «вечірнє світло» Стівен Кінг Пітер Страуб Клайв Баркер Бентлі Литтл Ед Горман Джек Кетчам Норман Патрідж в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "вечірнє світло" (Стівен Кінг Пітер Страуб Клайв Баркер Бентлі Литтл Ед Горман Джек Кетчам Норман Патрідж) з ISBN 978-5-17-092553-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Turn Down the Lights
Укладач
Річард Чізмар
Перекладач
Тетяна Покідаева
Редактор
В. Демічев
Серія
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.280
Автор
Стівен Кінг Пітер Страуб Клайв Баркер Бентлі Литтл Ед Горман Джек Кетчам Норман Патрідж

Рецензії на книгу «вечірнє світло ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами