Играем в искусство. От реализма к абстракционизму. Рассказы, игры, мастер-классы - Наташа Кайя, Кира Мрик (978-5-00057-732-5)

Играем в искусство. От реализма к абстракционизму. Рассказы, игры, мастер-классы - Наташа Кайя, Кира Мрик (978-5-00057-732-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 292
292 грн
  • ISBN: 978-5-00057-732-5
  • Код товару: 320325
Основні характеристики
Художник: Наташа Кайя
Редактор: Анастасія Кузнєцова , Ольга Велавічюте
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Граємо в мистецтво. Від реалізму до абстракціонізму. Розповіді , ігри , майстер - класи» Наташа Кайя Кіра МРіК

У цій книзі зібрані всі художні напрями в російській мистецтві ХIX-XX століть. Ваша дитина ознайомиться з такими течіями, як примітивізм, абстракціонізм, модерн, реалізм, кубофутурізм і іншими, дізнаються їх особливості, художників того часу і основи їхньої творчості. Книга не містить картин, але це не перешкода дитині освоїти і запам'ятати інформацію, так як автори змогли передати складний матеріал доступним для дітей мовою. Тут відчувається довга робота авторів з дітьми. Кожна глава призначена для різного перебігу, також присутні цікаві креативні завдання, виконання яких допоможе дитині розібратися в особливостях кожного напряму. Книга підходить для всіх, кого безпосередньо цікавить мистецтво.

Купити книгу «Граємо в мистецтво. Від реалізму до абстракціонізму. Розповіді , ігри , майстер - класи» Наташа Кайя Кіра МРіК в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Граємо в мистецтво. Від реалізму до абстракціонізму. Розповіді , ігри , майстер - класи" (Наташа Кайя Кіра МРіК) з ISBN 978-5-00057-732-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Анастасія Кузнєцова , Ольга Велавічюте
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
104
Формат
210x295 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.490
Автор
Наташа Кайя Кіра МРіК

Рецензії на книгу «Граємо в мистецтво . Від реалізму до абстракціонізму . Розповіді , ігри , майстер - класи ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами