Современные представления о психической норме и патологии. Психологический, клинический и социальный аспекты - Александр Копытин, Валерий Лейбин, Наталия Белопольская, Лидия Шнейдер, Сергей Капустин (978-5-89353-471-9)

Современные представления о психической норме и патологии. Психологический, клинический и социальный аспекты - Александр Копытин, Валерий Лейбин, Наталия Белопольская, Лидия Шнейдер, Сергей Капустин (978-5-89353-471-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 213
213 грн
  • ISBN: 978-5-89353-471-9
  • Код товару: 320142
Основні характеристики
Редактор: Наталія Белопольская
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Сучасні уявлення про психічну нормі і патології. Психологічний , клінічний і соціальний аспекти» Олександр Копитін , Валерій Лейбин , Лідія Шнейдер , Наталія Белопольская , Сергій Капустін

Суперечки про те, що таке "психічна норма" і які відхилення від цієї норми слід вважати патологією, ведуться дуже давно. У книзі вперше всебічно розглянуті різні підходи до визначення психічної норми і представлені емпіричні дослідження провідних вітчизняних психіатрів та психологів, що розкривають істотні сторони цієї проблеми. Обговорюються загальні питання визначення психічної норми і патології, підходи до діагностики поведінкових і стресових розладів, соціальні аспекти формування анормальной особистості, соматопсихические і психосоматичні розлади, психотерапія і психопрофілактика здорової і проблемної особистості.

Купити книгу «Сучасні уявлення про психічну нормі і патології. Психологічний , клінічний і соціальний аспекти» Олександр Копитін , Валерій Лейбин , Лідія Шнейдер , Наталія Белопольская , Сергій Капустін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сучасні уявлення про психічну нормі і патології. Психологічний , клінічний і соціальний аспекти" (Олександр Копитін , Валерій Лейбин , Лідія Шнейдер , Наталія Белопольская , Сергій Капустін) з ISBN 978-5-89353-471-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Наталія Белопольская
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Олександр Копитін , Валерій Лейбин , Лідія Шнейдер , Наталія Белопольская , Сергій Капустін

Рецензії на книгу «Сучасні уявлення про психічну нормі і патології . Психологічний , клінічний і соціальний аспекти ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами