Программирование для детей - Кэрол Вордерман, Джон Вудкок, Шон Макманус, Крейг Стили, Клэр Куигли, Дэниел Маккафферти (978-5-00100-073-0)

Программирование для детей - Кэрол Вордерман, Джон Вудкок, Шон Макманус, Крейг Стили, Клэр Куигли, Дэниел Маккафферти (978-5-00100-073-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 566
566 грн
  • ISBN: 978-5-00100-073-0
  • Код товару: 320104
Основні характеристики
Назва оригіналу: Computer Coding for Kids. A Unique Step-By-Step Visual Guide, From Binary Code to Buildings Game
Перекладач: Станіслав Ломакін
Редактор: Денис Голиков , Анастасія Кузнєцова
Вікова категорія: для середнього шкільного віку

Про книгу «Програмування для дітей» Джон Вудкок , Деніел Маккафферті , Клер Куигли , Крейг Стилі , Керол Вордерман , Шон Макманус

Не так давно і не тільки програмування, а й сам комп'ютер здавалися таємничими і загадковими, недоступними для загальної публіки речами, і програмування - таємниче ремесло, доля виключно фахівців. Більшості людей і в голову не могло прийти, що програмування може стати захоплююче цікавим заняттям. Але, час невпинно летить, світ стрімко змінюється. Сьогодні нікого не здивуєш інтернетом, електронною поштою, соціальними мережами, смартфонами і мобільними додатками, що влетів в наше життя ураганів і перетворять її буквально за кілька років. Важливість комп'ютерів в сучасному світі важко переоцінити, і ми сприймаємо це як належне. Ми з полюванням користуємося плодами комп'ютеризації - розвагами, інтернет-шопінгом, новинами, іграми. Але, кожен з нас зможе не тільки бути користувачем цих технологій - якщо навчитися програмувати, можна буде розвивати їх, творити свої "шедеври цифрового мистецтва". Так, сьогодні програмування - важливе вміння. Починайте вчитися цього захоплюючого заняття. Навчання може бути дуже цікавою, адже результати її можна отримати одразу, і не важливо, скільки всього ще доведеться вивчати, вивчати. Крім того, створення своїх програм і захоплюючих ігор - таке цікаве заняття, що скоро вам буде здаватися, що особливих зусиль для цього, виявляється, не потрібно. Програмування - це розвиток своєї творчості, можливість проявити його, це наукова сфера, в якій поєднані несумісні речі - логіка з мистецтвом, творчість з бізнесом. А ще навички та вміння програмування обов'язково стануть в нагоді в житті. Адже вони розвивають не тільки творчий потенціал, а й логічне мислення, інтелект - такі необхідні якості в різних сферах - в науці, інженерії, медицині, юриспруденції. До речі, знаючи програмування не питання знайти хорошу роботи - адже кількість вакансій, де необхідно програмування з кожним роком буде тільки зростати, вже сьогодні відчувається гостра нестача розумних програмістів. Навчайтеся програмування і ви скорите цифровий світ. Фішка книжки: Більшість талановитих програмістів починали свою кар'єру ще в дитячі роки, створюючи прості ігри. Адже дитині це ближче і цікавіше за все, зрозуміло. Ось чому автори представленого керівництва-самовчителя пропонують зрозумілі і доступні гри і анімації. Виконуючи крок за кроком ці завдання, дитина без проблем навчиться програмування. Чому автори вирішили випустити цю книжку? На дворі - цифрова епоха. А тому, для успішності вашої дитини, для побудови успішної кар'єри в майбутньому, вчіть дітей програмуванню вже зараз. І навіть якщо кар'єра програміста його не зацікавить, ці заняття розвинуть у нього логічне мислення, навчать аналітичного мислення, знаходженню рішень складних завдань.

Купити книгу «Програмування для дітей» Джон Вудкок , Деніел Маккафферті , Клер Куигли , Крейг Стилі , Керол Вордерман , Шон Макманус в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Програмування для дітей" (Джон Вудкок , Деніел Маккафферті , Клер Куигли , Крейг Стилі , Керол Вордерман , Шон Макманус) з ISBN 978-5-00100-073-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Computer Coding for Kids. A Unique Step-By-Step Visual Guide, From Binary Code to Buildings Game
Перекладач
Станіслав Ломакін
Редактор
Денис Голиков , Анастасія Кузнєцова
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
224
Формат
200х240 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.570
Автор
Джон Вудкок , Деніел Маккафферті , Клер Куигли , Крейг Стилі , Керол Вордерман , Шон Макманус

Рецензії на книгу «Програмування для дітей ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами