Шпаргалки для боссов. Жесткие и честные уроки управления, которые лучше выучить на чужом опыте - Тимур Горяев (978-5-9614-5398-0)

Шпаргалки для боссов. Жесткие и честные уроки управления, которые лучше выучить на чужом опыте - Тимур Горяев (978-5-9614-5398-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 329
329 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5398-0
  • Код товару: 319982
Основні характеристики
Художник: П. Матяж
Редактор: Н. Попкова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Шпаргалки для босів. Жорсткі і чесні уроки управління , які краще вивчити на чужому досвіді» Тимур Горяєв

При написанні книги враховані всі російські реалії, мало того її унікальність як раз і полягає в тому, що написана вона на російському, (що практично неможливо уявити), успішному підприємницькому досвіді. Досвіді, успішність якого практично нереальний, тому що немає у власників газової труби в Уренгої, що не протегують владні структури. Автор книги, наводячи конкретні кейси з власної практики, щиро, іронічно аналізує головні питання ведення підприємництва в Росії, підприємництва в цілому: як вибрати мету і які завдання перед собою ставити, як виховати корпоративні цінності і визначити маркетинговий домінант, як виробити стратегію і дії керівника в постійній трансформації і зовсім не доброзичливих умовах зовнішнього середовища. Багаторічний успіх концерну "Калина", управлінські постулати Тимура Горяєва, що стали легендарними, невдаване бажання автора допомогти підприємцям - все в сукупності робить книгу корисним і ефективним помічником для управлінців, підприємців. Хто автор книги? Написав книгу основоположник концерну "Калина" - Тимур Горяєв, в який входять широко відомі косметологічні бренди "Чорна перлина", "Чиста лінія".

Купити книгу «Шпаргалки для босів. Жорсткі і чесні уроки управління , які краще вивчити на чужому досвіді» Тимур Горяєв в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Шпаргалки для босів. Жорсткі і чесні уроки управління , які краще вивчити на чужому досвіді" (Тимур Горяєв) з ISBN 978-5-9614-5398-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Н. Попкова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Тимур Горяєв

Рецензії на книгу «Шпаргалки для босів . Жорсткі і чесні уроки управління , які краще вивчити на чужому досвіді ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами