Трололо. Нельзя просто так взять и выпустить книгу про троллинг - Уитни Филлипс (978-5-9614-5376-8)

Трололо. Нельзя просто так взять и выпустить книгу про троллинг - Уитни Филлипс (978-5-9614-5376-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 302
302 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5376-8
  • Код товару: 319980
Основні характеристики
Назва оригіналу: This Is Why We Can't Have Nice Things. Mapping the Relationship between Online Trolling and Mainstream Culture
Перекладач: Марина Вторникова
Редактор: Володимир Потапов
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Трололо. Не можна просто так взяти і випустити книгу про тролінг» Уїтні Філліпс

Мережевих тролів протиставляють, як правило, звичайним інтернет-користувачам, які страждають від їх словесних атак. Мовляв звичайний користувач - адекватний, ввічливий і розумний, тоді як троль істота агресивне, жорстоке і всіх ненавидить - приходить непроханий в коментарі і всім псує настрій. Насправді, стверджують автори книги, в тому, що в Інтернет часом страшно заглядати варто винити не тролів. Тролі - це не маргінали, які не покидьки нашого суспільства, це спецагенти перетравлення культури. Тролі - сміттярі до мозку кісток, мають час, бажання і сили, прочісувати інтернет-простори в пошуках придатного матеріалу, які потім перетворюють ними в знаряддя добування Лулзім. Якщо ви наприклад хочете дізнатися, чим харчується, скажімо, ведмідь, знайдіть купу його го.. вна і визначте по ньому, що він їсть. Якщо ви хочете зрозуміти, як працює і виглядає сучасний медійний простір, аналогічним чином вивчіть контент, який обирається тролями, придумані ними жарти, групи, які вони трол. Одні словом, в лайні, (готуйтеся: в книжці безліч подібних слів і неприємних образів), виробленому тролями, можна знайти культурну інформацію, отримати об'єктивні дані і навіть передбачити зароджуються тренди. Автор книги - Уїтні Філліпс зрозуміла пристрій темної сторони Інтернету і розібралася, хто її мешканці. Вона також з'ясувала, чому троля люди, навіщо. Прочитавши книгу і озброївшись отриманими знаннями, ви не тільки впевненіше будете відчувати себе в Мережі, але зможете багато розуміти в сучасному світі в цілому. Причому, навіть якщо ви - троль.

Купити книгу «Трололо. Не можна просто так взяти і випустити книгу про тролінг» Уїтні Філліпс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Трололо. Не можна просто так взяти і випустити книгу про тролінг" (Уїтні Філліпс) з ISBN 978-5-9614-5376-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
This Is Why We Can't Have Nice Things. Mapping the Relationship between Online Trolling and Mainstream Culture
Перекладач
Марина Вторникова
Редактор
Володимир Потапов
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Уїтні Філліпс

Рецензії на книгу «Трололо . Не можна просто так взяти і випустити книгу про тролінг ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами