Почему Вселенная не может существовать без Бога? Мой ответ воинствующему атеизму, лженауке и заблуждениям Ричарда Докинза - Дипак Чопра (978-5-17-089358-4)

Почему Вселенная не может существовать без Бога? Мой ответ воинствующему атеизму, лженауке и заблуждениям Ричарда Докинза - Дипак Чопра (978-5-17-089358-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 180
180 грн
  • ISBN: 978-5-17-089358-4
  • Код товару: 319769
Основні характеристики
Автор: Діпак Чопра
Назва оригіналу: Future of God. A Practical Approach to Spirituality for Our Times
Перекладач: Вік Спаров
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Чому Всесвіт не може існувати без Бога ? Моя відповідь войовничого атеїзму , лженауки і помилкам Річ» Діпак Чопра

Чи доводилося вам замислюватися про те, чи існує Бог насправді? Або ж ваші поняття ідентичні з поняттями Річарда Докінза, який повністю впевнений, що Бог - це тільки вигадане явище, постійний вселюдскій міраж? А чи варто повністю про нього забути? Адже здоровий глузд і різні вагомі досягнення в наукових сферах відкидають існування Бога. Дивно, але все навпаки. Зараз на ряду з усілякими і, здавалося б, неможливими досягненнями науки і безмежними знаннями людини про все на світі, віра в Бога стають все більш актуальнішою. Наш світ досить набагато складніше, ніж здається, а у Докинза існує своя повністю стерильна картина уявлення про нього. Тільки в нашому світі ще є місце і для Бога. Здійснив спробу довести існування Бога автор книги Діпак Чопра - філософ, лікар, письменник, який все своє життя присвятив вивченню явища Бога, як самого дивного і чудесного в житті всього людства.

Купити книгу «Чому Всесвіт не може існувати без Бога ? Моя відповідь войовничого атеїзму , лженауки і помилкам Річ» Діпак Чопра в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чому Всесвіт не може існувати без Бога ? Моя відповідь войовничого атеїзму , лженауки і помилкам Річ" (Діпак Чопра) з ISBN 978-5-17-089358-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Future of God. A Practical Approach to Spirituality for Our Times
Перекладач
Вік Спаров
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
480
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.515
Автор
Діпак Чопра

Рецензії на книгу «Чому Всесвіт не може існувати без Бога ? Моя відповідь войовничого атеїзму , лженауки і помилкам Річ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами