Посвящается Югославии. Произведения словенских, хорватских и сербских писателей в переводах Ольги Кутасовой - Велько Петрович, Франце Бевк, Иво Андрич, Бранко Чопич, Мирослав Крлежа, Вьекослав Калеб (978-5-00087-054-9)

Посвящается Югославии. Произведения словенских, хорватских и сербских писателей в переводах Ольги Кутасовой - Велько Петрович, Франце Бевк, Иво Андрич, Бранко Чопич, Мирослав Крлежа, Вьекослав Калеб (978-5-00087-054-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 248
248 грн
  • ISBN: 978-5-00087-054-9
  • Код товару: 319748
Основні характеристики
Укладач: А. Романенко
Перекладач: Ольга Кутасова
Редактор: М. Ворсанова
Мова: російська

Про книгу «Присвячується Югославії. Твори словенських , хорватських і сербських письменників в перекладах Ольг» Велько Петрович Франца Бевк Іво Андрич Бранко Чопіч Мирослав Крлежа Вьекослав Калеб

Ольга Кутасова - неперевершений редактор радянського видавництва "Художня література" зі стажем більше 30 років - прекрасний перекладач, утворений літературознавець, дивовижно володіє багатьма мовами, виконала переклади на російську мову безлічі авторських прозові творів про розтанула в часі, але не без сліду, безсмертної, славної і старої Югославії. На жаль, вона мало відома широкому колу читачів, але дуже цінується в колі поважних знавців. Без при збільшення, Кутасова являє собою цілу і непереможну епоху - епоху з історії та нелегке життя XX століття.

Купити книгу «Присвячується Югославії. Твори словенських , хорватських і сербських письменників в перекладах Ольг» Велько Петрович Франца Бевк Іво Андрич Бранко Чопіч Мирослав Крлежа Вьекослав Калеб в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Присвячується Югославії. Твори словенських , хорватських і сербських письменників в перекладах Ольг" (Велько Петрович Франца Бевк Іво Андрич Бранко Чопіч Мирослав Крлежа Вьекослав Калеб) з ISBN 978-5-00087-054-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Укладач
А. Романенко
Перекладач
Ольга Кутасова
Редактор
М. Ворсанова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
608
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Велько Петрович Франца Бевк Іво Андрич Бранко Чопіч Мирослав Крлежа Вьекослав Калеб

Рецензії на книгу «Присвячується Югославії . Твори словенських , хорватських і сербських письменників в перекладах Ольг».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами