Другое дело. 32 удивительные истории о людях, которые на своем опыте доказали, что призвание и интересную работу можно найти в любом возрасте - Владимир Яковлев (978-5-91657-984-0)

Другое дело. 32 удивительные истории о людях, которые на своем опыте доказали, что призвание и интересную работу можно найти в любом возрасте - Владимир Яковлев (978-5-91657-984-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 393
393 грн
  • ISBN: 978-5-91657-984-0
  • Код товару: 319689
Основні характеристики
Редактор: Тетяна Хрилова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Інша справа. 32 дивовижні історії про людей , які на своєму досвіді довели , що покликання і цікаву» Володимир Яковлєв

Презентуємо розкішне подарункове видання, яке доводить, що життя після п'ятдесяти років не закінчується, а навпаки, відкриваються нові можливості. Можна і в 66 втілити свою давню дитячу мрію про роботу пожежного та стати їм, здавши при цьому всі необхідні нормативи і іспити. У 60 років можна навіть перекваліфікуватися в модну гламурну модель з суворого поліцейського... І навіть в 79 років життя не закінчується, адже саме в цьому віці можна скласти свою першу книгу і видати її... Але і це не межа, в 93 роки можна зробити успішну акторську кар'єру і, ні де-небудь, а в самому Голлівуді. А можна в 75 років стати крутим мільйонером, заробивши перший мільйон на біржі, ставши успішним фінансовим брокером. І це все не фантазія і не красива вигадка, в цьому альбомі розповідаються історії справжніх, реальних героїв, які довели власним досвідом, власним життям, що знайти своє місце, своє справжнє покликання і реалізувати мрію, знайти після п'ятдесяти цікаву нову роботу - цілком реально! Мало того, в такому поважному віці зробити це, виявляється, ще легше і простіше, ніж в молоді роки. Єдине, потрібно знати, як це реалізувати. Сучасні мірки зовсім інші - згідно з цими мірками саме п'ятдесят той вік, коли настає найуспішніший в професійному плані часовий відрізок, плідний і ефективний. Опанувати нову професію, зробити нову кар'єру, запустити з нуля бізнес, знайти цікаву, захоплюючу роботу, яка приносить задоволення і радість - все це можливо, і реально і в 50, і в 60, і навіть в 70 і багато пізніше... Володимир Яковлєв - автор, який написав світові бестселери - "Вік щастя" і "Захотіла і змогла" в презентованому подарунковому виданні оповідає про людей, які змогли знайти своє щастя і місце під сонцем далеко за п'ятдесят.

Купити книгу «Інша справа. 32 дивовижні історії про людей , які на своєму досвіді довели , що покликання і цікаву» Володимир Яковлєв в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Інша справа. 32 дивовижні історії про людей , які на своєму досвіді довели , що покликання і цікаву" (Володимир Яковлєв) з ISBN 978-5-91657-984-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Тетяна Хрилова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
226
Формат
70x90/12 (210x210 мм)
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.910
Автор
Володимир Яковлєв

Рецензії на книгу «Інша справа. 32 дивовижні історії про людей , які на своєму досвіді довели , що покликання і цікаву ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами