Разработка ценностных предложений. Как создавать товары и услуги, которые захотят купить потребители. Ваш первый шаг - Александр Остервальдер, Ив Пинье, Грег Бернарда, Алан Смит (978-5-9614-6034-6)

Разработка ценностных предложений. Как создавать товары и услуги, которые захотят купить потребители. Ваш первый шаг - Александр Остервальдер, Ив Пинье, Грег Бернарда, Алан Смит (978-5-9614-6034-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 510
510 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6034-6
  • Код товару: 319541
Основні характеристики
Перекладач: Марія Кульнева
Редактор: В'ячеслав Іонов
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 312

Про книгу «Розробка ціннісних пропозицій. Як створювати товари і послуги , які захочуть купити споживачі. Ваш» Олександр Остервальдер Ів Пинье Грег Бернарда Алан Сміт

В основі будь-якої бізнес-моделі лежить ціннісне пропозицію, що описує переваги, які ваші товари і послуги дають споживачеві. Новий інструмент, розроблений авторами цієї книги, - шаблон ціннісного пропозиції дозволить розглянути всі аспекти складного процесу розробки і тестування нових продуктів і прийти до такого варіанту пропозиції, який виведе ваш бізнес в лідери ринку. У книзі наводиться велика кількість прикладів розробки та аналізу ціннісних пропозицій від кращих світових компаній, що робить її гранично практичним інструментом для бізнесу з кожної сфери.

Купити книгу «Розробка ціннісних пропозицій. Як створювати товари і послуги , які захочуть купити споживачі. Ваш» Олександр Остервальдер Ів Пинье Грег Бернарда Алан Сміт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Розробка ціннісних пропозицій. Як створювати товари і послуги , які захочуть купити споживачі. Ваш" (Олександр Остервальдер Ів Пинье Грег Бернарда Алан Сміт) з ISBN 978-5-9614-6034-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Марія Кульнева
Редактор
В'ячеслав Іонов
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
312
Формат
240х190 мм
Автор
Олександр Остервальдер Ів Пинье Грег Бернарда Алан Сміт

Рецензії на книгу «Розробка ціннісних пропозицій . Як створювати товари і послуги , які захочуть купити споживачі . Ваш».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами