Марвин Бауэр, основатель McKinsey & Company. Стратегия, лидерство, создание управленческого консалтинга - Элизабет Эдершайм (978-5-9614-5546-5)

Марвин Бауэр, основатель McKinsey & Company. Стратегия, лидерство, создание управленческого консалтинга - Элизабет Эдершайм (978-5-9614-5546-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 305
305 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5546-5
  • Код товару: 319538
Основні характеристики
Перекладач: Олександр Лісовський
Редактор: Ольга Ніжельська
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 280
Формат: 70х100/16 (170х240 мм)

Про книгу «Марвін Бауер , засновник McKinsey & Company. Стратегія , лідерство , створення управлінського конса» Елізабет Едершайм

Марвін Бауер - це ім'я відоме кожному, хто цікавиться історією розвитку світового бізнесу і менеджменту. Його прийнято вважати творцем такого напрямку в бізнесі, як управлінський консалтинг. Працювати в області менеджменту Марвін почав в 1933 році, але незабаром очолив відділення консалтингової фірми. Елізабет Едершайм розкриє секрети успіху цього неймовірно успішної людини, а також поміркує над тим, що найнеобхідніше в становленні компанії, і гармонійний розвиток бізнесу. Концепція лідерства Марвіна Бауера спирається на взаєморозуміння між начальником і співробітниками, на вміння надихати людей, і бачити їх кращі людські якості. Згодом Бауер створив відому в усьому світі консалтингову фірму McKinsey Company. Розуміння яким має бути напрвление основного вектора розвитку бізнесу, новий, неординарний підхід до співробітників - це те, без чого зараз важко будь-якому керівникові.

Купити книгу «Марвін Бауер , засновник McKinsey & Company. Стратегія , лідерство , створення управлінського конса» Елізабет Едершайм в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Марвін Бауер , засновник McKinsey & Company. Стратегія , лідерство , створення управлінського конса" (Елізабет Едершайм) з ISBN 978-5-9614-5546-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олександр Лісовський
Редактор
Ольга Ніжельська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
280
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Автор
Елізабет Едершайм

Рецензії на книгу «Марвін Бауер , засновник McKinsey & Company . Стратегія , лідерство , створення управлінського конса».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами