Альбом фортепианной музыки для детей. Для учащихся младших и средних классов ДМШ и ДШИ - Владимир Коровицын (979-0-66003-386-9)

Альбом фортепианной музыки для детей. Для учащихся младших и средних классов ДМШ и ДШИ - Владимир Коровицын (979-0-66003-386-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 110
110 грн
  • ISBN: 979-0-66003-386-9
  • Код товару: 319421
Основні характеристики
Редактор: С. Осташов
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 56
Формат: 60x84/8 (210x280 мм)

Про книгу «Альбом фортепіанної музики для дітей. Для учнів молодших та середніх класів ДМШ та ДШМ» Володимир Коровіцин

Головна мета презентованого збірника - максимально розширити усталений, впізнаваний традиційний репертуар, оновити його, поповнивши новими, цікавими творами учнів ДМШ і ДШМ - музичних школя для дітей та шкіл мистецтв. Музичні твори композиторів для дитячих аудиторій підібрані таким чином, щоб вони допомагали розвитку, зростання майстерності виконавця, виховували музичний смак, розширювали кругозір юного музиканта. Комфортна піаністичному фактура в союзі з яскраво вираженим мелодизмом - роблять презентований музичний збірник неймовірно привабливим для програвання, прослуховування, словом для використання його в музичних школах.

Купити книгу «Альбом фортепіанної музики для дітей. Для учнів молодших та середніх класів ДМШ та ДШМ» Володимир Коровіцин в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Альбом фортепіанної музики для дітей. Для учнів молодших та середніх класів ДМШ та ДШМ" (Володимир Коровіцин) з ISBN 979-0-66003-386-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
С. Осташов
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
56
Формат
60x84/8 (210x280 мм)
Автор
Володимир Коровіцин

Рецензії на книгу «Альбом фортепіанної музики для дітей . Для учнів молодших та середніх класів ДМШ та ДШМ ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами