Естественное избавление от боли. Как облегчить и растворить физическую боль с помощью практики медитации - Шинзен Янг (978-5-91994-071-5)

Естественное избавление от боли. Как облегчить и растворить физическую боль с помощью практики медитации - Шинзен Янг (978-5-91994-071-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 159
159 грн
  • ISBN: 978-5-91994-071-5
  • Код товару: 318962
Основні характеристики
Автор: Шинзо Янг
Перекладач: Віктор Ширяєв
Редактор: Олександр Нариньяни
Серія: Самадхи
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 224

Про книгу «Природне позбавлення від болю. Як полегшити і розчинити фізичного болю за допомогою практики медита» Шинзо Янг

Останнє, саме останній засіб для полегшення страждань і болю - це не новий порошок, створений за інноваційними технологіями, це найдавніша і найбільш ефективна техніка щасливого житія без болю: уважність. У своїй праці, іменитий майстер, видатний експерт з медитації Шізен Янг навчить читачів, як змінювати своє ставлення до болю за допомогою описуваної традиційної практики. Взявши за основу результати тридцятирічних досліджень і практики, автор рекомендує читацької аудиторії основні, базові методики по медитації, результативність яких підтверджує успішна робота безлічі центрів в США щодо полегшення болю. Ця робота застосовує базові принципи традиційного тренінгу уважності для заснування сучасного, результативного методу лікування і полегшення будь-яких фізичних страждань, в тому числі і хронічних нестерпних болів, допомагаючи зменшити максимально залежність від ліків і навіть, в деяких випадках, позбавити від хірургічного втручання. Дотримуючись покроковим простим інструкціям, викладеним в книзі доступною простою мовою, читач навчиться справлятися з власним внутрішнім опором болю за допомогою її розкриття і спостереження.

Купити книгу «Природне позбавлення від болю. Як полегшити і розчинити фізичного болю за допомогою практики медита» Шинзо Янг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Природне позбавлення від болю. Як полегшити і розчинити фізичного болю за допомогою практики медита" (Шинзо Янг) з ISBN 978-5-91994-071-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Віктор Ширяєв
Редактор
Олександр Нариньяни
Серія
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
224
Формат
155х160 мм
Автор
Шинзо Янг

Рецензії на книгу «Природне позбавлення від болю . Як полегшити і розчинити фізичного болю за допомогою практики медита».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами