Взрослые с ментальными нарушениями в России. По следам Конвенции о правах инвалидов - Ирина Ларикова, Роман Дименштейн, Е. Таранченко (978-5-4212-0257-8)

Взрослые с ментальными нарушениями в России. По следам Конвенции о правах инвалидов - Ирина Ларикова, Роман Дименштейн, Е. Таранченко (978-5-4212-0257-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 258
258 грн
  • ISBN: 978-5-4212-0257-8
  • Код товару: 318943
Основні характеристики
Редактор: Наталя Баранова
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 224
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Автор: Е. Таранченко , Ірина Ларикова , Роман Діменштейн

Про книгу «Дорослі з ментальними порушеннями в Росії. Слідами Конвенції про права інвалідів» Е. Таранченко , Ірина Ларикова , Роман Діменштейн

Ми не видамо таємницю, якщо скажемо, що багато десятиліть проблеми людей з ментальними порушеннями ніхто не вирішував, людей просто тримали в ізоляції. І тільки кілька останніх років нарешті суспільство почало поворот до цих людей, їх починають інтегрувати в суспільство, але на цьому нелегкому шляху всім нам доведеться нелегко, і роботи попереду багато. Автори презентованого видання - безпосередні учасники відбуваються в нашому суспільстві змін, в тому числі і нормотворчих ініціатив, які розробляють і займаються впритул Р.П. Діменштейн і І.В. Ларикова в ініціативної Правовий групі РБОО "Центр лікувальної педагогіки", а також і в рамках практичної області: так, заступник директора коледжу № 21 О.Волкова сформувала і сама очолює перші майстерні в державній системі освіти, де навчають ремеслам і професіями молодих людей з серйозними ментальними патологіями. Педагог Е.Ю.Таранченко, яка працює в дитячому будинку-інтернаті з дітьми і одночасно успішно керує юридичним консультаційним пунктом СПбБОО "Перспективи", успішно підтримує, а також допомагає людям з діагнозом "ментальні порушення" в захисті їх прав. Книга розповідає читачеві, професійному й звичайному, як можна реалізувати позитивні зміни, вже наявні в російському законодавстві, що ще необхідно змінити, і з чим доведеться боротися, а також які перші кроки назустріч зроблені регіональними і місцевими властями для значної нормалізації життя людей з ментальними патологіями , автори розглядають проблему зміни обстановки в психоневрологічних інтернатах. Проводять аналіз моделей навчання професій людей з психічними розладами і вирішують проблему їх подальшого працевлаштування.

Купити книгу «Дорослі з ментальними порушеннями в Росії. Слідами Конвенції про права інвалідів» Е. Таранченко , Ірина Ларикова , Роман Діменштейн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дорослі з ментальними порушеннями в Росії. Слідами Конвенції про права інвалідів" (Е. Таранченко , Ірина Ларикова , Роман Діменштейн) з ISBN 978-5-4212-0257-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Наталя Баранова
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
224
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Е. Таранченко , Ірина Ларикова , Роман Діменштейн

Рецензії на книгу «Дорослі з ментальними порушеннями в Росії . Слідами Конвенції про права інвалідів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами