Аленкины чудеса. Сказки для любопытных носиков и счастливых улыбок - Алена Вересова, Екатерина Бабок (978-5-9684-2534-8)

Аленкины чудеса. Сказки для любопытных носиков и счастливых улыбок - Алена Вересова, Екатерина Бабок (978-5-9684-2534-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 278
278 грн
  • ISBN: 978-5-9684-2534-8
  • Код товару: 318927
Основні характеристики
Художник: Катерина Бабок
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 48
Формат: 260x200 мм
Автор: Алена Вересова , Катерина Бабок

Про книгу «Аленкина чудеса. Казки для цікавих носиків і щасливих посмішок» Алена Вересова , Катерина Бабок

Оленка, як і будь-яка маленька дівчинка, дуже вірить в справжні чудеса. Особливо любить вона водити дружбу з феями. А Аленкин тато знає море найчарівніших, самих незвичайних історій про ці малесеньких крилатих чарівниць. А ви знаєте, що феї, виявляється, живуть поряд з нами. І вони головні по найважливішим життєвим речам: по доброті, за часом, за красою, і, звичайно ж, по гарному настрою. Чим більше знайомитися Оленка з кожної феєю, тим більше їй стає до вподоби допомогу чарівним маленьким істотам. Погодьтеся, помічниця чарівниці і сама трішечки чарівниця, втім. Як все дівчатка, яким "майже, ось-ось скоро буде п'ять".

Купити книгу «Аленкина чудеса. Казки для цікавих носиків і щасливих посмішок» Алена Вересова , Катерина Бабок в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Аленкина чудеса. Казки для цікавих носиків і щасливих посмішок" (Алена Вересова , Катерина Бабок) з ISBN 978-5-9684-2534-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
48
Формат
260x200 мм
Автор
Алена Вересова , Катерина Бабок

Рецензії на книгу «Аленкина чудеса . Казки для цікавих носиків і щасливих посмішок ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами