Бесследно пропавшие… Психотерапевтическая работа с родственниками пропавших без вести - Барбара Прайтлер (978-5-89353-452-8)

Бесследно пропавшие… Психотерапевтическая работа с родственниками пропавших без вести - Барбара Прайтлер (978-5-89353-452-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 318
318 грн
  • ISBN: 978-5-89353-452-8
  • Код товару: 318904
Основні характеристики
Перекладач: Я. Каунітц
Редактор: Е. Рижова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Безвісти зниклі... Психотерапевтична робота з родичами зниклих без вести» Барбара Прайтлер

Автор обговорює в презентованому виданні книги чимало проблемних питань, які стосуються скорботного процесу і подолання душевних травм у людей, що мають зниклих без вести родичів і близьких: жертв "насильницьких зникнень", зниклих в результаті військових дій, напруженої політичної обстановки, зниклих після руйнівного стихійного лиха. У книзі автор викладає теорію цього нового напряму дослідження і дає історичну довідку подій, що стався в минулому 20 столітті, в яких феномен насильницького "провалля" проявився особливо гостро. Викладається практичний багаторічний досвід по психотерапевтичної роботі з рідними, які загинули безвісти в сеттінгом, робота в кризових "гарячих точках" - це війни, теракти, природні катастрофи. Особлива увага приділяється автором книги колективним стратегіям по боротьбі з травматичними переживаннями, якщо безслідно зникли близькі люди.

Купити книгу «Безвісти зниклі... Психотерапевтична робота з родичами зниклих без вести» Барбара Прайтлер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Безвісти зниклі... Психотерапевтична робота з родичами зниклих без вести" (Барбара Прайтлер) з ISBN 978-5-89353-452-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Я. Каунітц
Редактор
Е. Рижова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Барбара Прайтлер

Рецензії на книгу «Безвісти зниклі ... Психотерапевтична робота з родичами зниклих без вести ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами