Последнее изобретение человечества. Искусственный интеллект и конец эры Homo sapiens - Джеймс Баррат (978-5-91671-436-4)

Последнее изобретение человечества. Искусственный интеллект и конец эры Homo sapiens - Джеймс Баррат (978-5-91671-436-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 274
274 грн
  • ISBN: 978-5-91671-436-4
  • Код товару: 318883
Основні характеристики
Перекладач: Наталія Лисова
Редактор: Антон Нікольський
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 312

Про книгу «Останній винахід людства. Штучний інтелект і кінець ери Homo sapiens» Джеймс Баррат

Всього 10 років, і подивіться, інтелект штучний зрівняється з інтелектом людини, а ще 10 років і набагато випередить його. Величезні корпорації світові держструктури, люто конкуруючи один з одним, інвестують мільярди в розвиток і формування штучного інтелекту. Що буде далі, яке майбутнє йде? Всі світові вчені не втомлюються ставити одне і те ж питання: чи не виявиться штучний інтелект - Останнім людське досягнення - згубним для всього людства? Дійшовши до певної ступені розвитку, штучний інтелект стане вдосконалювати себе самостійно, не потребуючи людської участі. У людини з'явиться хитрий, сильний і ворожий суперник, про що ми навіть і не уявляємо! Як саме інтелектуальні машини захоплять владу? Прописаний чи реалістичний, ймовірний сценарій, що загрожує людству? Якщо це вам не байдуже - відкривайте книгу і все дізнаєтеся.

Купити книгу «Останній винахід людства. Штучний інтелект і кінець ери Homo sapiens» Джеймс Баррат в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Останній винахід людства. Штучний інтелект і кінець ери Homo sapiens" (Джеймс Баррат) з ISBN 978-5-91671-436-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Наталія Лисова
Редактор
Антон Нікольський
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
312
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Джеймс Баррат

Рецензії на книгу «Останній винахід людства . Штучний інтелект і кінець ери Homo sapiens ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами