Нові казки дядечка Римуса, або Братик Кролик, Братик Лис та всі-всі-всі повертаються - Джоель Чендлер Гарріс (978-966-429-225-9)

Нові казки дядечка Римуса, або Братик Кролик, Братик Лис та всі-всі-всі повертаються - Джоель Чендлер Гарріс (978-966-429-225-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 141
141 грн
  • ISBN: 978-966-429-225-9
  • Код товару: 318596
Основні характеристики
Перекладач: Олена Пугачова
Редактор: Н. Косенко
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Нові казки дядечка Римуса , або Братик Кролик , Братик Лис та всі- всі- всі повертаються» Джоель Чендлер Гарріс

У ваших діточок ще нема нового українського переказу всесвітньо відоміх казок дядечка Римуса ? А хіба вині хочете Прочитати дитині Казочка на ніч про захопліві пригоди Братика Кролика , про Хитрун Братика Лиса , та про всю цікаву и веселу Компанію ? Веселі оповідки ілюстровані Кумедна Гарньє малюнками та доповнені Мудрий запитання Пана Черепахи - одне з героїв оповідань. ЦІ ДОПОВНЕННЯ роблять книгу не только цікавою , а й пізнавальною для малюків.

Купити книгу «Нові казки дядечка Римуса , або Братик Кролик , Братик Лис та всі- всі- всі повертаються» Джоель Чендлер Гарріс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Нові казки дядечка Римуса , або Братик Кролик , Братик Лис та всі- всі- всі повертаються" (Джоель Чендлер Гарріс) з ISBN 978-966-429-225-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олена Пугачова
Редактор
Н. Косенко
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
176
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Автор
Джоель Чендлер Гарріс

Рецензії на книгу «Нові казки дядечка Римуса , або Братик Кролик , Братик Лис та всі- всі- всі повертаються ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами