Я устала кричать! Как говорить с детьми, чтобы они слушались - Елена Любимова, Александра Васильева (978-5-9684-2422-8)

Я устала кричать! Как говорить с детьми, чтобы они слушались - Елена Любимова, Александра Васильева (978-5-9684-2422-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 146
146 грн
  • ISBN: 978-5-9684-2422-8
  • Код товару: 318292
Основні характеристики
Редактор: М. Смирнова
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 320
Формат: 130х200 мм

Про книгу «Я втомилася кричати ! Як говорити з дітьми , щоб вони слухалися» Олександра Васильєва , Олена Любимова

Однозначно, мам і тат не перестануть позбавляти спокою питання: чому їх чада вередують? чому дітвора б'ється? або чому їх улюблені дітки раптом ні з того, ні з чого починають кусатися? Батьки повідають історії про власних дітей, із сум'яттям і подивом дивлячись в очі експерта із взаємин дітвори і дорослих - психолога. "Мій синочок знову горланить:" не хочу "," а мою непосиду-доньку укласти спатки просто нездійсненно "," мої чада весь час смикають і б'ють один одного "," я страх як втомилася від істеричного плачу і валяння свою дитину по підлозі по будь-якого приводу "," коли, ну коли ж мій синочок перестане гризтися, як собачка "," що з ними робити? " - так і сиплються батьківські питання, немов з рогу достатку. А давайте разом розберемося, невже все так страшно? Чим ми можемо дітлахам допомогти, в тому числі і своєму малюкові? Чому дитина вередує і в чому причина каверзних примх? Коли закінчаться всі ці капризи і погану поведінку? Може так статися, що коли ви прочитаєте цю книжку, ви підійдете до своєї дитини, щиро посміхнетеся йому і скажете: "Ось цікаво, звідки автори цієї книги так тебе знають?" Все буде добре, все вже і так непогано, а буде набагато краще.

Купити книгу «Я втомилася кричати ! Як говорити з дітьми , щоб вони слухалися» Олександра Васильєва , Олена Любимова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Я втомилася кричати ! Як говорити з дітьми , щоб вони слухалися" (Олександра Васильєва , Олена Любимова) з ISBN 978-5-9684-2422-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
М. Смирнова
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
320
Формат
130х200 мм
Автор
Олександра Васильєва , Олена Любимова

Рецензії на книгу «Я втомилася кричати ! Як говорити з дітьми , щоб вони слухалися ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами