Чудеса возможны, или Путь к волшебству. Тридцать случаев из жизни авторов, их друзей и клиентов - Станислав Хохель, Мерла (978-5-222-24244-5)

Чудеса возможны, или Путь к волшебству. Тридцать случаев из жизни авторов, их друзей и клиентов - Станислав Хохель, Мерла (978-5-222-24244-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 118
118 грн
  • ISBN: 978-5-222-24244-5
  • Код товару: 318279
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 320
Формат: 130х200 мм
Автор: Мерла , Станіслав Хохель

Про книгу «Чудеса можливі , або Шлях до чарівництва. Тридцять випадків з життя авторів , їхніх друзів і клієнт» Мерла , Станіслав Хохель

Які можливості людини? Що він може? Виявляється, багато! Всього за одну годину інтенсивної, зосередженої роботи над власною персоною людина може вилікувати себе від небезпечної, часом смертельну хворобу або розбудити в собі немислимі рідкісні здібності, а тоді, коли загрожує смертельна небезпека нізвідки матеріалізувати засіб свого порятунку, буквально на кілька днів отримати жадану квартиру, стати справжнім багатієм з мільйонним статком і поміняти долю і життя свою рідну дитину, а також багато-багато іншого... Вірте, чарівництва, дива можливі! Просто треба вірити, і все збудеться, прийде до вас. Чудеса вони теж чекають тих, хто в них вірить. І ця книжка - справжнє тому підтвердження.

Купити книгу «Чудеса можливі , або Шлях до чарівництва. Тридцять випадків з життя авторів , їхніх друзів і клієнт» Мерла , Станіслав Хохель в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чудеса можливі , або Шлях до чарівництва. Тридцять випадків з життя авторів , їхніх друзів і клієнт" (Мерла , Станіслав Хохель) з ISBN 978-5-222-24244-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
320
Формат
130х200 мм
Автор
Мерла , Станіслав Хохель

Рецензії на книгу «Чудеса можливі , або Шлях до чарівництва . Тридцять випадків з життя авторів , їхніх друзів і клієнт».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами