Психологические пятиминутки для детей, или Как правильно разговаривать с ребенком в сложных ситуациях - Татьяна Беленькая, Светлана Староверова (978-5-222-24341-1)

Психологические пятиминутки для детей, или Как правильно разговаривать с ребенком в сложных ситуациях - Татьяна Беленькая, Светлана Староверова (978-5-222-24341-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 97
97 грн
  • ISBN: 978-5-222-24341-1
  • Код товару: 318271
Основні характеристики
Серія: Психологія
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 160
Формат: 130х200 мм
Автор: Світлана Староверова , Тетяна Біленька

Про книгу «Психологічні п'ятихвилинки для дітей , або Як правильно розмовляти з дитиною в складних ситуаціях» Світлана Староверова , Тетяна Біленька

Мета та основні завдання представленої книжки - це розповісти дорослим і залучити їх в дуже складний і серйозний світ дітей. Батькам, всім дорослим обов'язково потрібно згадати себе маленькими, щоб навчитися розуміти діток, і приймати їх такими які вони - і це, дорослі всі погодяться, завдання, ой яка непроста. Давайте разом пригадаємо на початку нашої бесіди, що називають традиційно сім'єю і які традиції сім'ї йдуть на користь, які ключові позиції виховання - на благо справжній сім'ї. Ключовий текст - це невідкладна допомога для дорослих, які опинилися в складній ситуації, і збірник профілактичних підказок, для дорослих, які думають. Унікальність книги в тому, що написана вона в формі "Питання - відповідь", а тому по ній просто і легко орієнтуватися в потрібної інформації, так як всі представлені тексти поділені за віковими категоріями дітей. Книга буде корисною мамам і татам, дідусям і бабусям, вихователям і няням, психологам і педагогічним працівникам.

Купити книгу «Психологічні п'ятихвилинки для дітей , або Як правильно розмовляти з дитиною в складних ситуаціях» Світлана Староверова , Тетяна Біленька в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Психологічні п'ятихвилинки для дітей , або Як правильно розмовляти з дитиною в складних ситуаціях" (Світлана Староверова , Тетяна Біленька) з ISBN 978-5-222-24341-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
160
Формат
130х200 мм
Автор
Світлана Староверова , Тетяна Біленька

Рецензії на книгу «Психологічні п'ятихвилинки для дітей , або Як правильно розмовляти з дитиною в складних ситуаціях ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами