Игротерапия в логопедии. Учимся говорить вместе с Машей и Мишей. Пособие для родителей и педагогов - Светлана Ихсанова (978-5-222-26880-3)

Игротерапия в логопедии. Учимся говорить вместе с Машей и Мишей. Пособие для родителей и педагогов - Светлана Ихсанова (978-5-222-26880-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 63
63 грн
  • ISBN: 978-5-222-26880-3
  • Код товару: 318266
Основні характеристики
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 80
Формат: 130х200 мм
Автор: Світлана Іхсанова

Про книгу «Игротерапия в логопедії. Вчимося говорити разом з Машею і Мішею. Посібник для батьків і педагогів» Світлана Іхсанова

Посібник являє розроблені авторами мовні сюжетні гри, на базі яких є завдання по звуконаслідування як живим об'єктам природи, так і неживим, а також звукові наслідування діям, тут ви знайдете загадки в яких необхідно договорювати слова, а також ви дізнаєтеся що таке артикуляційні "подражалкі" , які спрямовані на вивчення звуків і їх викликання, доступних самим маленьким діткам для вимови, і як це працює. У цій книзі ви знайдете речедвігательние і пальчикові ігри, а також ігри з інструментами, які звучать. Включений в книжку і пісенний репертуар для малюків, які не можуть ще добре говорити, але вже здатні договорювати в пісеньках звуконаслідувальні слова. Обіграти алфавітний, нескладний сюжет мовних розвиваючих ігор, допоможуть два кумедних малюка, які вже полюбилися маленьким читачам - Маша і Міша. Відомо, що розвиваючі ігри, куклотерапія активізують ігрову, мовну та комунікативну діяльність дітей.

Купити книгу «Игротерапия в логопедії. Вчимося говорити разом з Машею і Мішею. Посібник для батьків і педагогів» Світлана Іхсанова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Игротерапия в логопедії. Вчимося говорити разом з Машею і Мішею. Посібник для батьків і педагогів" (Світлана Іхсанова) з ISBN 978-5-222-26880-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
80
Формат
130х200 мм
Автор
Світлана Іхсанова

Рецензії на книгу «Игротерапия в логопедії . Вчимося говорити разом з Машею і Мішею . Посібник для батьків і педагогів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами