Больше любви, меньше паники. Это ваш мальчик! Как не сойти с ума, воспитывая сына - Марианна Милейко (978-5-9684-2378-8)

Больше любви, меньше паники. Это ваш мальчик! Как не сойти с ума, воспитывая сына - Марианна Милейко (978-5-9684-2378-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 167
167 грн
  • ISBN: 978-5-9684-2378-8
  • Код товару: 318257
Основні характеристики
Художник: Е. Орловська
Редактор: Н. Смирнова
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 192

Про книгу «Більше любові , менше паніки. Це ваш хлопчик ! Як не зійти з розуму , виховуючи сина» Маріанна Мілейко

Коли майбутні батьки мріють про сина, вони завжди переповнені рожевими надіями, часто наділяючи свого ще не народженого немовляти самими позитивними і благородними людськими рисами, представляючи його обов'язково красивим і розумним, талановитим і добрим, щасливим і добрим. Одним словом, малюють у своїй голові, в своїх фантазіях не реальну, а ідеального дитини. Але, як же непросто потім, коли батьківське серце стикається з реальністю! З тією реальністю, де їх малюк, такий довгоочікуваний, такий улюблений - раптом, виявляється, може бути і ледачим, і неслухняним, а часом таким неакуратним, отримувати погані оцінки в школі, зате годинами просиджувати за комп'ютером. Але, якщо серйозно - це ж природно, адже дитина щось не вигаданий, дитина - реальний. Як "підняти" сина і зробити з нього "Людини", які методи виховання використовувати при цьому? Як разом з власною дитиною пройти всі складнощі становлення індивідуальності, створення індивідуальності, при цьому, не втративши довіри один до одного і зберігши добрі, довірчі відносини. Про це та багато іншого - повідає психолог-практик М. Мілейко.

Купити книгу «Більше любові , менше паніки. Це ваш хлопчик ! Як не зійти з розуму , виховуючи сина» Маріанна Мілейко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Більше любові , менше паніки. Це ваш хлопчик ! Як не зійти з розуму , виховуючи сина" (Маріанна Мілейко) з ISBN 978-5-9684-2378-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Н. Смирнова
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
192
Формат
130х200 мм
Автор
Маріанна Мілейко

Рецензії на книгу «Більше любові , менше паніки . Це ваш хлопчик ! Як не зійти з розуму , виховуючи сина ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами