Семейные псикреты. Необычный способ узнать друг друга (набор из 112 карточек) - Елизавета Хеллингер (978-5-98563-334-4)

Семейные псикреты. Необычный способ узнать друг друга (набор из 112 карточек) - Елизавета Хеллингер (978-5-98563-334-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 415
415 грн
  • ISBN: 978-5-98563-334-4
  • Код товару: 318217
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: коpобка
Папір: картон
Кількість сторінок: 112

Про книгу «Сімейні псікрети. Незвичайний спосіб пізнати один одного ( набір з 112 карток )» Єлизавета Хеллінгера

Не дивуйтеся, саме "псікрети" ми і хотіли сказати, і ні що інше, і ми зовсім не помилилися! Що ж це таке? Псікрети - для тих, хто не знає, це секрети, але тільки психологічні. Псікрети - це ще й особливі риси своєї поведінки, наші звички, особистісні уявлення, інтереси, про які найчастіше ми не дуже замислюємося, заморачиваемся, не говоримо про них знайомим і близьким, але які дуже сильно впливають на власні наші відносини з оточуючими людьми і навколишнім світом. Презентована гра - це самий відмінний привід розповісти про свої "псікретах" іншим людям, прислухатися до своїх близьких, уважніше і чутче поставитися до відчуттів власним і відчуттям тих, хто нас оточує, дізнатися про особливості характеру свого та інших людей, потреби, бажання, мрії. Все це має особливо велике значення у відносинах дітей і їх батьків. Під час ігрового процесу всі учасники захоплюючої психологічної гри починають поступово розуміти свої емоції, почуття і вчаться ставитися до них з розумінням, дбайливо, що дуже рідко спостерігається і виходить у цій реальному житті і до чого потрібно прагнути. Через свій вік малюки не бачать причини, і не розуміють наслідки зроблених ними вчинків, а тому презентована гра допоможе їм надалі розуміти свою поведінку в різних ситуаціях, розуміти поведінку оточуючих людей і навчить зіставляти їх з нормами загальноприйнятого характеру. Псікрети можуть бути використані не тільки батьками, але і психологами. Адже гра допоможе фахівця розглянути у дитини специфіку саме його проблеми, проблеми конкретної сім'ї, а на основі висновків розробити корекційну програму, створити і виробити нові поведінкові моделі.

Купити книгу «Сімейні псікрети. Незвичайний спосіб пізнати один одного ( набір з 112 карток )» Єлизавета Хеллінгера в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сімейні псікрети. Незвичайний спосіб пізнати один одного ( набір з 112 карток )" (Єлизавета Хеллінгера) з ISBN 978-5-98563-334-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
коpобка
Папір
картон
Кількість сторінок
112
Формат
105x150 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Єлизавета Хеллінгера

Рецензії на книгу «Сімейні псікрети . Незвичайний спосіб пізнати один одного ( набір з 112 карток ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами