Реконструкция семейной истории как эффективный инструмент в психокоррекционной работе. IDEAL-метод Тойча - Наталья Цветкова (978-5-9770-0492-3)

Реконструкция семейной истории как эффективный инструмент в психокоррекционной работе. IDEAL-метод Тойча - Наталья Цветкова (978-5-9770-0492-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 109
109 грн
  • ISBN: 978-5-9770-0492-3
  • Код товару: 318116
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 232
Формат: 60х84/16 (145х200 мм)
Автор: Наталя Цвєткова

Про книгу «Реконструкція сімейної історії як ефективний інструмент в психокорекційної роботі. IDEAL - метод То» Наталя Цвєткова

Книга чітко класифікована і структурована і презентує читацької аудиторії основоположні, ключові ідеї, сучасні концепції та технологічні прийоми IDEAL-методу. IDEAL-метод був створений більше 40 років тому подружжям Тойч в Сполучених Штатах і за цей період довів на практиці свою дієвість і надзвичайну ефективність на кількох сот тисяч прикладів його застосування різних країнах світу. Метод придбав стійку надійну репутацію абсолютно ефективного і результативного інструменту в психокорекційної практиці. У нашій країні метод американського подружжя відомий більше 15 років, його широко застосовують психологи-практики, але, до сих пір метод не відображений повно і досить в науково-методичній літературі. Застосування IDEAL-методу, з точки зору американських дослідників, допоможе вирішувати психологічні проблеми різного характеру - сімейні, особисті, професійні, логічно обґрунтовуючи пропоновані психологами рішення. Роблячи аналіз людських законів за допомогою IDEAL-методу і відшукуючи коріння всіх наболілих проблем в історичне коріння людини - життя його предків, психологи, які застосовують на практиці це метод, можуть виявити неефективні моделі мислення, поведінки та емоційної реакції, що гальмують його рух до поставлених життєвим цілям, а також допоможуть виробити правильну, ефективну стратегію з розвитку, звільнену від "капканів" непотрібних патернів.

Купити книгу «Реконструкція сімейної історії як ефективний інструмент в психокорекційної роботі. IDEAL - метод То» Наталя Цвєткова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Реконструкція сімейної історії як ефективний інструмент в психокорекційної роботі. IDEAL - метод То" (Наталя Цвєткова) з ISBN 978-5-9770-0492-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
232
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Автор
Наталя Цвєткова

Рецензії на книгу «Реконструкція сімейної історії як ефективний інструмент в психокорекційної роботі . IDEAL - метод То».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами