Корпоративная система управления проектами. От методологии к практике - Алексей Ляшук, Ренат Нугайбеков, Дмитрий Максин (978-5-9614-5051-4)

Корпоративная система управления проектами. От методологии к практике - Алексей Ляшук, Ренат Нугайбеков, Дмитрий Максин (978-5-9614-5051-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 260
260 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5051-4
  • Код товару: 318107
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 240
Формат: 70х100/16 (170х240 мм)
Автор: Олексій Ляшук , Дмитро Максін , Ренат Нугайбеков

Про книгу «Корпоративна система управління проектами. Від методології до практики» Олексій Ляшук , Дмитро Максін , Ренат Нугайбеков

Ви володієте інформацією, як створити ефективну компанію, що має складну організаційну структуру? Як викорінити в компанії міжфункціональні перепони і бар'єри? Як залучити в процес збільшення ефективності компанії максимум персоналу? Як обійти або ліквідувати зайві бюрократичні зволікання? Відповіді ви знайдете в презентованому виданні "Корпоративна система управління проектами". Кожен бренд, кожна компанія прагне вирішувати самостійно всі виникаючі в процесі роботи проблеми, пов'язані з використанням ресурсів, управлінськими технологіями, прагне стати максимально дієвою і ефективною в проектному менеджменті. Акцент, який зробили автори презентованої видання, на комбінації сучасних методик і найкращих практик запровадження КСУП, дає можливість керівникам проектів, які читають ці рядки, причетним до проектної діяльності - усвідомити часті помилки в процесі КСУП, удосконалити планування і контроль при впровадженні в практику проектів, прискоривши прийняття проектних рішень.

Купити книгу «Корпоративна система управління проектами. Від методології до практики» Олексій Ляшук , Дмитро Максін , Ренат Нугайбеков в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Корпоративна система управління проектами. Від методології до практики" (Олексій Ляшук , Дмитро Максін , Ренат Нугайбеков) з ISBN 978-5-9614-5051-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
240
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Автор
Олексій Ляшук , Дмитро Максін , Ренат Нугайбеков

Рецензії на книгу «Корпоративна система управління проектами . Від методології до практики ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами