Карта и территория. Риск, человеческая природа и проблемы прогнозирования - Алан Гринспен (978-5-9614-4699-9)

Карта и территория. Риск, человеческая природа и проблемы прогнозирования - Алан Гринспен (978-5-9614-4699-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 366
366 грн
  • ISBN: 978-5-9614-4699-9
  • Код товару: 318103
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 416
Формат: 70х100/16 (170х240 мм)
Автор: Алан Грінспен

Про книгу «Карта і територія. Ризик , людська природа і проблеми прогнозування ( подряпина )» Алан Грінспен

Вчитайтеся в назву книжки - в ньому укладений глибокий зміст, який точніше передає славна мудре прислів'я: "Гладко було на папері, та забули про яри". Книжка, написана Аланом Грінспеном, які пропрацювали майже 20 років шефом Федеральної резервної системи Сполучених Штатів, перш за все, цікава і цікава аналізом причин, через які існуючі в світі економічні моделі не змогли передбачати, передбачати фінансово-економічні кризи, в тому числі і гримнула у 2008 році. Існуючі економічні моделі, як вважає автор, не враховували і не враховують поведінкові питання і аспекти фінансів і економіки в цілому. Автор рекомендує власні авторські підходи для оцінювання ці аспектів - інстинктивні прагнення людей і вбудовування їх в певні моделі. Авторські укладення та міркування автор книги підкріплює дослідженнями масштабного масиву фактичної інформації. Презентована книга в багатьох країнах світу - економічний бестселер, відмінно відомий світовим економістам і фінансистам. Фундаментальна робота Грінспена вперше публікується російською. Особлива цінність видання - це новітня остання редакція, з правками і актуальною інформацією, внесеною автором буквально місяць тому.

Купити книгу «Карта і територія. Ризик , людська природа і проблеми прогнозування ( подряпина )» Алан Грінспен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Карта і територія. Ризик , людська природа і проблеми прогнозування ( подряпина )" (Алан Грінспен) з ISBN 978-5-9614-4699-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
416
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Автор
Алан Грінспен

Рецензії на книгу «Карта і територія . Ризик , людська природа і проблеми прогнозування ( подряпина ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами