Бог, квантовая физика, организационная структура и стиль управления - Дарюс Радкявичюс, Томас Станюлис, Дарюс Радкявичюс, Томас Станюлис (978-5-9614-4630-2)

Бог, квантовая физика, организационная структура и стиль управления - Дарюс Радкявичюс, Томас Станюлис, Дарюс Радкявичюс, Томас Станюлис (978-5-9614-4630-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 396
396 грн
  • ISBN: 978-5-9614-4630-2
  • Код товару: 318102
Основні характеристики
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 238
Формат: 84х108/16 (205х260 мм)
Автор: Дарюс Радкявічюс , Томас Станюліс

Про книгу «Бог , квантова фізика , організаційна структура та стиль управління» Дарюс Радкявічюс , Томас Станюліс

Книга, написана Дарюсом Радкявічюсом - це історико-філософське дослідження, але незвичайне, повне іронії, дуже талановите, і зовсім самобутнє. Це дослідження розповідає читачам про формувалися століттями стереотипах західної культури і їх вплив на нинішній бізнес. Як вважають автори, із століття в століття керівництво величезних компаній займається в масі своїй тільки тим, що йде вперто наперекір витоків світобудови, орієнтуючись на типові, усталені аксіоми за ієрархічним пристрою і пірамідального будови будь-яких організацій, тоді як в природному середовищі немає правил ієрархічних, а , отже, їм не місце і в бізнесі. Обгрунтовуючи свою думку, Дарюс Радкявічюс розігріває цікавість і допитливість читачів нетривіальними, оригінальними історичними викладками, наприклад, він говорить про лицарів ордена Тамплієрів, як про перших християнських бізнесменів та інше.

Купити книгу «Бог , квантова фізика , організаційна структура та стиль управління» Дарюс Радкявічюс , Томас Станюліс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Бог , квантова фізика , організаційна структура та стиль управління" (Дарюс Радкявічюс , Томас Станюліс) з ISBN 978-5-9614-4630-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
238
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Автор
Дарюс Радкявічюс , Томас Станюліс

Рецензії на книгу «Бог , квантова фізика , організаційна структура та стиль управління ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами