Стратегическая сессия. Как обеспечить появление прорывных идей и нестандартное решение проблем - Лиза Кэй Соломон, Крис Эртел (978-5-9614-5047-7)

Стратегическая сессия. Как обеспечить появление прорывных идей и нестандартное решение проблем - Лиза Кэй Соломон, Крис Эртел (978-5-9614-5047-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 374
374 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5047-7
  • Код товару: 317785
Основні характеристики
Перекладач: С. Новицька
Редактор: Наталія Нарцисова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Стратегічна сесія. Як забезпечити появу проривних ідей і нестандартне рішення проблем» Кріс Ертель , Ліза Кей Соломон

Будь-яке виробництво, компанія, фірма, бренд в реальному житті стикаються з проблемами стратегічного характеру, як то - збільшення конкуренції на ринковому сегменті, зменшення попиту на вироблені або пропоновані послуги і товари, робота в постійно мінливій нестабільної економічної ситуації. Для визначення плану дій, для вироблення професійного підходу до цих серйозних проблем, провести мозковий штурм або зібрати звичайне рядове нараду - недостатньо. Тут потрібна стратегічна сесія. Автори презентованого видання Кріс Ертель і Ліза Кей Соломон, більше 15 років займаються тим, що допомагають керівництву компаній, фірм, підприємств і брендів розробляти стратегічні наради і робити їх максимально результативними, розкривають читацької аудиторії професійні секрети. На сторінках книги ви знайдете перелік ефективних інструментів необхідних для проведення стратегічної сесії, які дозволять всім учасникам наради залучити до аналітичне обговорення, а також залучать до емоційну і творчу дискусію, для забезпечення появи справжніх, реальних проривних, революційних ідей і рішень.

Купити книгу «Стратегічна сесія. Як забезпечити появу проривних ідей і нестандартне рішення проблем» Кріс Ертель , Ліза Кей Соломон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Стратегічна сесія. Як забезпечити появу проривних ідей і нестандартне рішення проблем" (Кріс Ертель , Ліза Кей Соломон) з ISBN 978-5-9614-5047-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
С. Новицька
Редактор
Наталія Нарцисова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
248
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Кріс Ертель , Ліза Кей Соломон

Рецензії на книгу «Стратегічна сесія . Як забезпечити появу проривних ідей і нестандартне рішення проблем ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами