Религиозные войны во Франции XVI века. Новые источники, новые исследования, новая периодизация - Владимир Шишкин, Юг Досси (978-5-91852-098-7)

Религиозные войны во Франции XVI века. Новые источники, новые исследования, новая периодизация - Владимир Шишкин, Юг Досси (978-5-91852-098-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 377
377 грн
  • ISBN: 978-5-91852-098-7
  • Код товару: 317686
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 352
Формат: 130х200 мм
Автор: Володимир Шишкін , Південь Доссі

Про книгу «Релігійні війни у Франції XVI століття. Нові джерела , нові дослідження , нова періодизація» Володимир Шишкін , Південь Доссі

Презентуємо колективну роботу, написану вітчизняними та французькими істориками-дослідниками, яка присвячена незвичайного, кривавої епохи в житті середньовічної Франції - 450-річчя протистояння представників двох релігійних течій - католиків і протестантів у XVI столітті. Історичне дослідження в повній мірі описує всі сторони масштабних війн між протестантами і католиками, всі аспекти громадянських воєн Франції, які отримали в подальшому, що ввійшли в історію під назвами Релігійні або Гугенотські. Громадянська війна, що тривала більше 40 років, роз'єднав середньовічна держава не тільки релігійно, а й політично, при цьому підвела Францію до хиткою межах національної катастрофи. Але, конфлікт закінчився несподівано: країна згуртувалася і перетворилася, немов птах Фенікс в найпотужніше розвинену європейську державу. Парадоксальний результат воєн гугенотів - твердження і зміцнення абсолютної монархії, яка в наступні часи отримало своє класичне уособлення. Написаний працю на базі останніх історичних документів, у тому числі і тих, що зберігають в музеях і сховищах Росії. Автори видання переглянули, що склалися за кілька сот років, міфи і стереотипи про Релігійні війни. У своїй роботі вони спробували об'єктивно проаналізувати витоки конфлікту, постаралися домогтися об'єктивного осмислення прояви релігійних воєн і їх підсумків, які надали чимале значення на формування і розвиток Європи і європейських держав.

Купити книгу «Релігійні війни у Франції XVI століття. Нові джерела , нові дослідження , нова періодизація» Володимир Шишкін , Південь Доссі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Релігійні війни у Франції XVI століття. Нові джерела , нові дослідження , нова періодизація" (Володимир Шишкін , Південь Доссі) з ISBN 978-5-91852-098-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
352
Формат
130х200 мм
Автор
Володимир Шишкін , Південь Доссі

Рецензії на книгу «Релігійні війни у Франції XVI століття . Нові джерела , нові дослідження , нова періодизація ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами