Симбиоз и автономность. Расстановка при травме. Симбиотическая травма и любовь по ту сторону семейных переплетений - Франц Рупперт (978-5-91160-069-3)

Симбиоз и автономность. Расстановка при травме. Симбиотическая травма и любовь по ту сторону семейных переплетений - Франц Рупперт (978-5-91160-069-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 357
357 грн
  • ISBN: 978-5-91160-069-3
  • Код товару: 317666
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 280
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Автор: Франц Рупперт

Про книгу «Симбіоз і автономність. Розстановка при травмі. Симбиотическая травма і любов по ту сторону сімейн» Франц Рупперт

Все життя індивідуума схильна до двом пристрасним бажанням: бажанням близькості одночасно з бажанням відособленості, автономності від інших людей або по відношенню до інших. Іноді трапляється, що крихітні діти у власних батьків не знаходять задоволення найнеобхіднішої, найбільш значущою і важливою потреби дитини бути потрібним, близьким - потреби близькості. І тоді, в разі незнаходження цієї близькості, звична зв'язок малюка і матері перетворюється для дитини в симбіотичний травму. Автор книги бачить в переплетеннях, які виникають через таку душевної дитячої травми, джерела практично всіх проблем у відносинах, причини страхів, причини депресивних станів, причини залежності в поведінці, і навіть причини шизофренії. Автор наводить безліч прикладів з багаторічної практики і демонструє, як, по-перше, розпізнавати симбіотичні травми, а по-друге, як їх ефективно лікувати. Авторська розроблена форма сімейної розстановки - зарекомендувала себе, як найбільш ефективна і успішна.

Купити книгу «Симбіоз і автономність. Розстановка при травмі. Симбиотическая травма і любов по ту сторону сімейн» Франц Рупперт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Симбіоз і автономність. Розстановка при травмі. Симбиотическая травма і любов по ту сторону сімейн" (Франц Рупперт) з ISBN 978-5-91160-069-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
280
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Франц Рупперт

Рецензії на книгу «Симбіоз і автономність . Розстановка при травмі . Симбиотическая травма і любов по ту сторону сімейн».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами