АллатРа - Анастасия Новых (978-966-2690-07-1)

АллатРа - Анастасия Новых (978-966-2690-07-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 365
365 грн
  • ISBN: 978-966-2690-07-1
  • Код товару: 317567
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 882
Формат: 130х200 мм
Автор: Анастасія Нових

Про книгу «АллатРа» Анастасія Нових

Презентоване видання незвично в усіх відношеннях! Перед вами жива, одухотворена енциклопедія, в якій зібрані всі споконвічно духовні Знання про людину, світ і суспільство... Книга не тільки розмірковує і розмовляє з кожним з нас про наболіле, найпотаємніше для кожного, вона ще й дає відповіді на самі особисті, потаємні, актуальні і хвилюють кожну особистість питання, ті питання, які кожна людина таїть у собі, не відкриваючи навіть самим -Сам близьким людям. "АллатРа" занурює з головою у вир різнобічних знань, пізнання єдиної Істини, ця незвичайна книга втамовує сильну спрагу пошуку цілющого Джерела - сенсу життя.

Купити книгу «АллатРа» Анастасія Нових в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "АллатРа" (Анастасія Нових) з ISBN 978-966-2690-07-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
882
Формат
130х200 мм
Автор
Анастасія Нових

Рецензії на книгу «АллатРа ».

1 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Книга "АллатРА" автора А. Новых - мать всех книг. Без преувеличения. В ней суть и смысл существования не только этого Материального Мира , но и зачем здесь человек. И самое главное, на мой взгляд, это познание своих истинных корней и обратной дороги домой. Если совсем просто - бесценная книга. Спасибо огромное за чистый Источник Знаний !!!К

Книга в которой нет дна, она бесконечна в своих прекрасных глубинах в общении с неиссякаемым Источником Знаний.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами