Больше добра – больше прибыли. Как создать крупный бизнес, не забывая о социальной ответственности - Лэнс Кейлиш, Идо Леффлер (978-5-00057-278-8)

Больше добра – больше прибыли. Как создать крупный бизнес, не забывая о социальной ответственности - Лэнс Кейлиш, Идо Леффлер (978-5-00057-278-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 350
350 грн
  • ISBN: 978-5-00057-278-8
  • Код товару: 317451
Основні характеристики
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 256
Формат: 70х90/16 (170х215 мм)
Автор: Ідо Леффлер , Ленс Кейліш

Про книгу «Більше добра - більше прибутку. Як створити великий бізнес , не забуваючи про соціальну відповідаль» Ідо Леффлер , Ленс Кейліш

Перед вами непроста книжка - це корисне і ефективне керівництво, покликане допомогти підприємцю, який бажає організувати могутню процвітаючу компанію, від творців косметичного бренду Yes To, що випускає натуральну косметику. Автори книги - два молодих 29-річних хлопців з Австралії. Кожен з них має різні навички і знання. Але в 2006 році їм в голову прийшла відчайдушна думка - заснувати косметичну компанія з випуску натуральної косметики Yes To. За короткий час їхня компанія виросла до великого впізнаваного бренду. Сьогодні Yes To Carrots - найбільший, визнаний світовий бренд, який реалізує і виробляє натуральну косметику. Як молодим людям, які не мають досвіду в області продажів косметики, домоглися цього? Леффлер і Кейліш строго дотримувалися суворих принципів ведення справ, при цьому вкладаючи частину одержуваного прибутку в різноманітні проекти соціального спрямування і при цьому, не працюючи протягом доби. Що послужило стартовим капіталом для організаторів компанії? Стартовий капітал для двох молодих хлопців була зухвалість і величезна віра в їхню продукцію, потенціал натуральної косметики. З того дня, як запустилася робота компанії, молоді господарі взяли чимало відмінних рішень, але були і дуже погані і все це вони зазнали на своєму досвіді, а тепер готові поділитися успіхом і секретами з читачами. Леффлер і Кейліш розкажуть читачам, як: 1) Визначити свою найбільшу пристрасть і на цьому зробити запаморочливий бізнес; 2) Збирати, заводити друзів, а не потенційних покупців; 3) Посилено і постійно заробляти довіру, доводячи вдень і вночі друзям-покупцям, що для вас їх інтереси на першому місці; 4) Виділити свою компанію, продукцію, бренд серед подібних конкурентів; 5) Побудувати з партнерами по бізнесу дружні міцні і довірчі відносини; 6) Бути відповідальними, і думати не тільки про прибутки, а й про благодійність.

Купити книгу «Більше добра - більше прибутку. Як створити великий бізнес , не забуваючи про соціальну відповідаль» Ідо Леффлер , Ленс Кейліш в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Більше добра - більше прибутку. Як створити великий бізнес , не забуваючи про соціальну відповідаль" (Ідо Леффлер , Ленс Кейліш) з ISBN 978-5-00057-278-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
256
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Автор
Ідо Леффлер , Ленс Кейліш

Рецензії на книгу «Більше добра - більше прибутку . Як створити великий бізнес , не забуваючи про соціальну відповідаль».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами