Остров Сокровищ - Роберт Льюис Стивенсон (978-5-9287-2526-6)

Остров Сокровищ - Роберт Льюис Стивенсон (978-5-9287-2526-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 1876
1 876 грн
  • ISBN: 978-5-9287-2526-6
  • Код товару: 317335
Основні характеристики
Перекладач: Микола Чуковський
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 188

Про книгу «Острів скарбів» Роберт Льюїс Стівенсон

Популярний, самий прославлений і найпопулярнішого роман письменника Роберта Льюїса Стівенсона - "Острів скарбів" вже сам по собі приємний сюрприз, який дарує радість і насолоду від пригод. Але, презентоване видання - це не тільки пригодницький роман, в даному виданні роман супроводжується докладними історико-побутовими захоплюючими і дуже цікавими коментарями. Більшість коментарів присвячується морської справи, процвітає в Англії в XVIII столітті і "піратському золотого віку". Допомагають відтворення живої атмосфери тієї непростої і дуже захоплюючою епохи малюнки і карти, представлені на сторінках книг, карти і стародавні манускрипти, інтерактивні елементи. У кімнаті старого морського вовка - капітана корабля, біля англійського портового міста Брістоль в "Адміралі Бенбоу" - припортовий таверні в простому матроському скрині, загорнуте в мішок і надійно сховано те, з чого і зав'язується пригодницька історія, відома не тільки будь-якому хлопчиськові в світі, відома і улюблена навіть дівчатами. У старожитню Англію епохи XVIII століття ми і рушимо в дорогу з книгою-путівником, щоб цю хвилину відплисти в відкрите море назустріч острову Скарбів, в довге плавання для осягнення всіх морських і піратських премудростей. Тут за фразами і рядками іменитого популярного роману оживають образи тієї піратської епохи, сама епоха вимальовується в яскравих живих фарбах. Розповіді Капітана Флінта описують нам грізну історію піратства. Видання унікальне і тим, що інтерактивні додатки дозволяють зануритися в світ пригод, морських битв і піратських погонь, вивчити кожен сантиметр шхуни, починаючи від Салінг і закінчуючи кільсоном, за допомогою інтерактивного додатки можна задовольнити свою цікавість і розглянути, що ж все-таки знаходиться в скриньці доктора Лівсі. Хочеш створити надійну морську команду - збери разом зі сквайром Трелоні найвідважніших, найсміливіших і надійних моряків. Будучи на кораблі, Будучи на кораблі, кожен хлопчисько зможе навчитися вести морський судновий журнал, правильно і чітко прокладати курс. І звичайно ж, подорожую по океанських широт, пускаючись у неймовірні пригоди не навчиться вважати піастри і муадрои, влучно стріляти з мушкетів і гармат, дізнатися про витівки Жовтого Джека, про те, як обходити рифи, і що таке бакштаг. Не потрапити в Док страт, проплисти повз острів Драй-Тортугас, і минути розбійницькі гнізда в Іспанському морі. А ще кожному читачеві приготований сюрприз: 1) Ця старовинна карта острова скарбів; 2) Пам'ятка і міцна мотузка для в'язання міцних морських вузлів; 3) Детальна реконструкція "Еспаньйоли" - трищогловий 200-тонної шхуни; 4) Таємничий скриню Біллі Бонса; 5) Цілий каталог, наповнений зображеннями піратських прапорів; 6) Ящик зі зброєю морського офіцера; 7) В натуральну величину корабельні канати; 8) Масштабний бриг, який змінює галс; 9) План і стратегія оборони Блокгауза; 10) Біографії з цікавими деталями іменитих піратів; 11) І, звичайно ж, непідробна чорна піратська мітка.

Купити книгу «Острів скарбів» Роберт Льюїс Стівенсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Острів скарбів" (Роберт Льюїс Стівенсон) з ISBN 978-5-9287-2526-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Микола Чуковський
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
188
Формат
260x305 мм
Автор
Роберт Льюїс Стівенсон

Рецензії на книгу «Острів скарбів ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Содержание книги ( это не только шедевр классической литературы, но и целая энциклопедия периода пиратства). Книга очень интересно оформлена и представлена с множеством вкладок, кармашков, разворотов и пр. Огромное количество сопутствующей информации.

Недоліки:

Только один - цена, но листая эту книгу Вы понимаете, что в какой-то степени это оправдано)

Это невероятная книга, которая способна полностью изменить Ваше понимание книги. Книга достаточно большого формата с красочными иллюстрациями и плотной бумагой. Эта книга создавалась 4 года и в ее создании участвовали сотни специалистов. Это не просто всем известное классическое произведение «Остров сокровищ» здесь раскрывается целая эпоха пиратства.
Очень рекомендую. Эта книга может стать шикарным подарком для читающих детей или же напротив может помочь полюбить читать мальчишек и девчонок.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами