Не счастья ради. Руководство по так называемым предварительным практикам тибетского буддизма - Дзонгсар Джамьянг Кхьенце (978-5-91994-051-7)

Не счастья ради. Руководство по так называемым предварительным практикам тибетского буддизма - Дзонгсар Джамьянг Кхьенце (978-5-91994-051-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 281
281 грн
  • ISBN: 978-5-91994-051-7
  • Код товару: 317263
Основні характеристики
Серія: Самадхи
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 416
Формат: 130х200 мм
Автор: Дзонгсар Джамьянг Кхьенце

Про книгу «Чи не щастя заради. Керівництво по так званим попередніми практикам тибетського буддизму» Дзонгсар Джамьянг Кхьенце

Це видання сформовано і надруковано для особливих людей - тих, хто в курсі, що таке Дхарми Будда. Ця книга-посібник свідомо писалася для тих, хто сповнений рішучості осмислити, усвідомити її мову, скільки б це не коштувало душевних сил і особистого часу, хто вже вступив на тяжкий, але піднесений буддійський шлях, і має серйозні наміри практикувати отримані знання. На сторінках книги ви знайдеться загальний запас відомостей про споконвічних попередніх навчаннях і практиках буддизму Тибету, а ключовим орієнтиром автор книжки вибрав ньондро звичаю Лонгчен ньінгтіг і коментарі Джамьянг Кхьенце Вангпо, які застосовують тлумачення і термінологічні поняття, прийняті в буддійської школи Ньингма.

Купити книгу «Чи не щастя заради. Керівництво по так званим попередніми практикам тибетського буддизму» Дзонгсар Джамьянг Кхьенце в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чи не щастя заради. Керівництво по так званим попередніми практикам тибетського буддизму" (Дзонгсар Джамьянг Кхьенце) з ISBN 978-5-91994-051-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Серія
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
416
Формат
130х200 мм
Автор
Дзонгсар Джамьянг Кхьенце

Рецензії на книгу «Чи не щастя заради . Керівництво по так званим попередніми практикам тибетського буддизму ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами