Всё вкусно! О любимой и нелюбимой еде, запахе пирогов, перекусах и разной вкуснятине - Александра Максайнер (978-5-00041-106-3)

Всё вкусно! О любимой и нелюбимой еде, запахе пирогов, перекусах и разной вкуснятине - Александра Максайнер (978-5-00041-106-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 260
260 грн
  • ISBN: 978-5-00041-106-3
  • Код товару: 317233
Основні характеристики
Перекладач: Марина Виноградова
Художник: Анке Куль
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 32
Формат: 220х270 мм

Про книгу «Все смачно ! Про улюблену і нелюбимої їжі , запаху пирогів , перекуси і різної смакоти» Олександра Максайнер

Їжа - одна з ключових складових життя людини, безперечно, їжі відводитися в житті важливе місце. Їжу приймають все: ще не народилися немовлята в маминому животику, президенти, космонавти в космічних кораблях, що борознять Всесвіт. У презентованій книзі "Все смачно!" йдеться про їжу і ритуалах прийому їжі в різних планети, що їдять на сніданки та обіди, що готують до святкових і святкові дні різні народи. Що їли наші прадіди, що для наших предків було найсмачнішою їжею, який смак мають різні продукти і страви. Книга розповість, яким чином ми розрізняємо смаки і чому без розуму від одних продуктів і страв, а інші просто терпіти не можемо. Книга - це джерело корисної інформації, цікавих даних про їжу, продуктах, культурі кулінарії різних країн, народних кулінарні традиції. Всі цікаві відомості подаються в барвистих картинках, подаються у вигляді гумористичних малюнків з невеликими, але максимально інформативними підписами. Книгу буде цікаво не тільки читати, а й розглядати - адже тема їжі і їжі практично безмежна, а ця кулінарна книга - відмінний привід для обговорення своїх кулінарних пристрастей і смаків, звичок у їжі, традицій.

Купити книгу «Все смачно ! Про улюблену і нелюбимої їжі , запаху пирогів , перекуси і різної смакоти» Олександра Максайнер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Все смачно ! Про улюблену і нелюбимої їжі , запаху пирогів , перекуси і різної смакоти" (Олександра Максайнер) з ISBN 978-5-00041-106-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Марина Виноградова
Художник
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
32
Формат
220х270 мм
Автор
Олександра Максайнер

Рецензії на книгу «Все смачно ! Про улюблену і нелюбимої їжі , запаху пирогів , перекуси і різної смакоти ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами