Искатели необычайных автографов, или Странствия, приключения и беседы двух филоматиков - Эмилия Александрова, Владимир Левшин (978-5-91045-757-1)

Искатели необычайных автографов, или Странствия, приключения и беседы двух филоматиков - Эмилия Александрова, Владимир Левшин (978-5-91045-757-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 370
370 грн
  • ISBN: 978-5-91045-757-1
  • Код товару: 317226
Основні характеристики
Редактор: Вадим Мещеряков
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Шукачі надзвичайних автографів , або Мандри , пригоди і бесіди двох філоматіков» Володимир Левшин , Емілія Александрова

Головні персонажі дивовижну історію - філоматікі: любитель і професіонал-цінитель витонченого виразу думок - словесності професор Філарет Філаретович Филаретов, але якого всі називають скорочено любяще Філо, і його друг. Визнає виключно красу і науки цифр - математики - професор Матвій Матвійович Матвєєв, якого всі друзі і знайомі називають просто - Мате. А разом вони і є філоматікі. При цьому Філо колекціонує автографи відомих і не дуже прославлених художників і поетів, а математик Мате - збирає автографи відомих математиків і прославлених вчених-астрономів. Друзі, які вивчають різні науки, можна навіть сказати - протилежні, проте знаходять спільну мову і подорожують разом по країнах і різних епох, іноді виявляючи, що ведуть полювання за автографом одного і того ж видатної людини. В результаті друзі приходять до одного і того ж висновку, вони починають усвідомлювати, що справжня наука і справжнє мистецтво не сперечаються, вони тільки гармонійно доповнюють один одного. Читаючи кумедні пригоди диваків-професорів, ми отримуємо унікальну можливість познайомитися з найбільшими вченими мужами минулого і сучасності, з їх безцінними відкриттями і науковими роботами, отримаємо інформацію про історію та культуру різних країн і народів. "Шукачі надзвичайних автографів" - найцікавіше, захоплююче твір математика і іменитого педагога Володимира Левшина. Яке написано їм спільно з Емілією Александрової. Видання опубліковано з запам'ятовуються, впізнаваними ілюстраціями виконаними в чорно-білому кольорі В'ячеслава Сергєєва. Такий варіант видання виходив один раз в 1982 році.

Купити книгу «Шукачі надзвичайних автографів , або Мандри , пригоди і бесіди двох філоматіков» Володимир Левшин , Емілія Александрова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Шукачі надзвичайних автографів , або Мандри , пригоди і бесіди двох філоматіков" (Володимир Левшин , Емілія Александрова) з ISBN 978-5-91045-757-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Вадим Мещеряков
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Володимир Левшин , Емілія Александрова

Рецензії на книгу «Шукачі надзвичайних автографів , або Мандри , пригоди і бесіди двох філоматіков ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами