Великий треугольник, или Странствия, приключения и беседы двух филоматиков - Эмилия Александрова, Владимир Левшин (978-5-91045-764-9)

Великий треугольник, или Странствия, приключения и беседы двух филоматиков - Эмилия Александрова, Владимир Левшин (978-5-91045-764-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 389
389 грн
  • ISBN: 978-5-91045-764-9
  • Код товару: 317225
Основні характеристики
Редактор: Вадим Мещеряков
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Великий трикутник , або Мандри , пригоди і бесіди двох філоматіков» Володимир Левшин , Емілія Александрова

Обожнені, що встигли завоювати своїх фанатів герої фантастичної повісті "Шукачі надзвичайних автографів", вчений-філолог Філо і захоплений математикою професор Мате, знову пускаються в захоплююче подорож. Цього разу цікавість і запал колекціонерів, їх азарт приведуть друзів в середньовічну Францію. Саме тут їм належить осягнути основи ключового принципу математики - теорії ймовірності. На самому початку подорожі колекціонери познайомляться з особливим, трошки дивною істотою, яке згодом стане їх переважатиме в подорож. Завдяки цьому дивному створення вони зустрінуть найбільших людей епохи, мало того, потраплять до кожного з них в гості - це Паскаль, Мольєр, Ферма. Мандрівники стануть свідками відкриттів великих особистостей. Том "Великий трикутник" закінчує трилогію, написану Емілією Александрової та Володимиром Левшин про невгамовних мандрівника і найкращих друзів Філо і Мате.

Купити книгу «Великий трикутник , або Мандри , пригоди і бесіди двох філоматіков» Володимир Левшин , Емілія Александрова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Великий трикутник , або Мандри , пригоди і бесіди двох філоматіков" (Володимир Левшин , Емілія Александрова) з ISBN 978-5-91045-764-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Вадим Мещеряков
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Володимир Левшин , Емілія Александрова

Рецензії на книгу «Великий трикутник , або Мандри , пригоди і бесіди двох філоматіков ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами