Эмоциональный интеллект ребенка. Практическое руководство для родителей - Джоан Деклер, Джон Готтман (978-5-00100-317-5)

Эмоциональный интеллект ребенка. Практическое руководство для родителей - Джоан Деклер, Джон Готтман (978-5-00100-317-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 373
373 грн
  • ISBN: 978-5-00100-317-5
  • Код товару: 317043
Основні характеристики
Серія: Psychologies
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 288
Формат: 70х90/16 (170х215 мм)
Автор: Джоан Деклер , Джон Готтман

Про книгу «Емоційний інтелект дитини. Практичний посібник для батьків» Джоан Деклер , Джон Готтман

Ваша дитина не може контролювати і підпорядковувати свої емоції? Презентоване видання допоможе вам навчити своє чадо регулювати емоційний стан. Безперечно, батьки знають, що для всіх людей, в тому числі і для їх дитини дуже важливий інтелект: без цього "добра" в школі не досягнеш успіху, немає успіху без інтелекту і в житті. Але, для успішного життєвого шляху не менш значуще і потрібно навчитися контролювати свої емоції, хоча на це звертають значно менше уваги. Практикуючий бувалий експерт в області сімейної психології Джон Готтман демонструє наочно, що діти у яких емоційний інтелект високий, більше впевнені в собі, у них значно міцніше здоров'я, вони швидше і легше домагаються Позитивних почав в навчанні, а також впевненіше спілкуються і взаємодіють з іншими людьми. Покрокова інструкція, захоплюючий процес, описуваний у виданні, покликаний допомогти: 1) навчитися більше уваги проявляти до емоцій і емоційного стану ваших діток; 2) використовувати емоції і їх прояви для зближення з малюком і для його навчання; 3) обговорювати разом з вашою дитиною різноманітні емоції зрозумілою для нього мовою; 4) навчити дітей триматися з гідністю, справлятися з проблемами і складними ситуаціями.

Купити книгу «Емоційний інтелект дитини. Практичний посібник для батьків» Джоан Деклер , Джон Готтман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Емоційний інтелект дитини. Практичний посібник для батьків" (Джоан Деклер , Джон Готтман) з ISBN 978-5-00100-317-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Серія
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
288
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Автор
Джоан Деклер , Джон Готтман

Рецензії на книгу «Емоційний інтелект дитини . Практичний посібник для батьків ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами