В этом году я… Как изменить привычки, сдержать обещания или сделать то, о чем вы давно мечтали - М. Дж. Райан (978-5-00100-051-8)

В этом году я… Как изменить привычки, сдержать обещания или сделать то, о чем вы давно мечтали - М. Дж. Райан (978-5-00100-051-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 326
326 грн
  • ISBN: 978-5-00100-051-8
  • Код товару: 317015
Основні характеристики
Автор: М. Дж . Райан
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 272
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Вага: 0.380

Про книгу «В цьому році я... Як змінити звички , стримати обіцянки або зробити те , про що ви давно мріяли» М. Дж. Райан

Вчені-статистики стверджують, що 45% всіх людей на планеті, а це майже половина всіх, хто живе на землі, перед Новим роком обіцяють собі що-небудь, і тільки 8 відсотків ці обіцянки виконують. Ну-ка, згадайте скільки разів саме ви авалі собі такі обіцянки? А тепер чесно зізнайтеся - скільки з них виконано! Ото ж бо! Якщо ми почнемо згадувати, що було обіцяно під новорічні свята, то серед цих обіцянок можна знайти: "Обов'язково знайду нове місце роботи. 100% вивчу англійську. Запишуся в спортивний зал або буду щоранку здійснювати навколо будинку пробіжки. Прочитаю все літературні новинки і обов'язково перечитаю класику. Зроблю ремонт в кухні або ванній. Стану нарешті говорити там, де треба - "Ні". Пора, мабуть, завести для свої обіцянок своє невелике кладовище. Здавалося б, всі поради і корисні рекомендації є в нашому розпорядженні - яким чином взяти і закохатися, як навчитися втілювати мрії, як викроїти більше часу для спілкування з дітьми, як організувати робочий час і дозвілля і вести всі свої справи організовано, як ставиться до оточуючих тільки на позитиві. Бери і роби! Але, ми як завжди тільки даємо обіцянки! Китайці, до речі мають одну чудову приказку: "Словами рис не звариш". Як же розірвати, цей чортів коло обіцянок? Як розпізнати, як знайти свою формулу успіху? Як досягти поставлених цілей, реалізувати плани? Презентована книга "В цьому роки я..." дасть відповіді. Вона підкаже, як знайти ту точку відліку, далі від якої всі позитивні зміни стануть регулярними, а бажання і мрії - реальністю.

Купити книгу «В цьому році я... Як змінити звички , стримати обіцянки або зробити те , про що ви давно мріяли» М. Дж. Райан в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "В цьому році я... Як змінити звички , стримати обіцянки або зробити те , про що ви давно мріяли" (М. Дж. Райан) з ISBN 978-5-00100-051-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
272
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Вага
0.380
Автор
М. Дж . Райан

Рецензії на книгу «В цьому році я ... Як змінити звички , стримати обіцянки або зробити те , про що ви давно мріяли ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами