Удивительные истории и весёлые приключения барона Мюнхаузена на Земле и на Луне, рассказанные им самим - Александр Разумихин (978-5-905118-58-6)

Удивительные истории и весёлые приключения барона Мюнхаузена на Земле и на Луне, рассказанные им самим - Александр Разумихин (978-5-905118-58-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 416
416 грн
  • ISBN: 978-5-905118-58-6
  • Код товару: 316913
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 144
Формат: 84х108/16 (205х260 мм)
Автор: Олександр Разумихин

Про книгу «Дивовижні історії та веселі пригоди барона Мюнхаузена на Землі і на Місяці , розповiв вiн сам» Олександр Разумихин

Перед вами улюблені багатьма дітьми і дорослими завіральние історії та пригоди, прославленого на весь світ барона Мюнхгаузена. Герой дуже любимо нашими співвітчизниками, і це природно, в країні, національний характер якої включає трохи від Хлестакова, трохи від "солодкого" Манілова, ще частина від знаменитого махінатора Остапа Бендера, просто бути по-іншому не може. Найголовніше, ім'я "самого чесного, самого правдивого людини" на всій планеті відомо і дітям і дорослим. Образ знатного барона Мюнхгаузена створювали багато автори - Р.-Е. Распе, Г.-А. Бюргер, І. П.Осіпов, К. І. Чуковський, Г. І. Горін. Книга, написана письменником Ал. Разуміхіним - це абсолютно новий твір, ремейк развеселого творіння, адресованого молодий читацької аудиторії. Автор наважився в цьому творі влаштувати змагання з самим корифеєм дитячої літератури - Корнієм Чуковським, втім, це ж не забороняється!

Купити книгу «Дивовижні історії та веселі пригоди барона Мюнхаузена на Землі і на Місяці , розповiв вiн сам» Олександр Разумихин в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дивовижні історії та веселі пригоди барона Мюнхаузена на Землі і на Місяці , розповiв вiн сам" (Олександр Разумихин) з ISBN 978-5-905118-58-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
144
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Автор
Олександр Разумихин

Рецензії на книгу «Дивовижні історії та веселі пригоди барона Мюнхаузена на Землі і на Місяці , розповiв вiн сам ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами