Человеку свойственно продавать. Удивительная правда о том, как побуждать других к действию - Дэниел Пинк (978-5-9614-4826-9)

Человеку свойственно продавать. Удивительная правда о том, как побуждать других к действию - Дэниел Пинк (978-5-9614-4826-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 311
311 грн
  • ISBN: 978-5-9614-4826-9
  • Код товару: 316904
Основні характеристики
Автор: Деніел Пінк
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 256
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Автор: Деніел Пінк

Про книгу «Людині властиво продавати. Дивовижна правда про те , як спонукати інших до дії» Деніел Пінк

А ви, точно впевнені, що продажі це не ваше і ви ними не займаєтеся? А що ж це, як не продажу, коли на зборах колективу ви презентуєте свої перспективні задуми та ідеї присутнім колегам? А як називаються переконання ваших дітей займатися навчанням? Або коли підприємець розкручує потенційного інвестора на вкладення фінансів в бізнес-ідею? У всіх перерахованих вище прикладах йде спонукання людей до дії, отже, ми продаємо, займаємося прямими продажами, але без продажів. Ми займаємося переконанням, ми намагаємося впливати на оточуючих в свою користь, щоб вони, ці оточуючі відмовилися від того, що мають, в обмін на яку ми маємо. Цю унікальну приголомшливу істину розкриває і науково обґрунтовує у своїй роботі відомий американський письменник Деніел Пінк, твори якого видаються сьогодні на 32 мовах і тільки в Америці продано його творінь більш ніж мільйон екземплярів. Але, найважливіше те, що у нього інноваційний підхід до науки продажів, що він подає це мистецтво по-новому, сучасному підходу. Ось в цьому-то і полягає практична користь від презентованої книги - вона може поміняти наше світовідчуття і сприйняття навколишнього, вона може змінити наші дії в суспільстві, в домашній обстановці, на роботі. Усвідомити багато в цій області вам допоможуть "валізки із зразками", які автор зібрав у вигляді відомостей, вправ, різноманітних оцінок і рекомендованої корисної літератури. Вам відкриються три важливих характеристики, які повинні бути притаманні успішним продавцям, а також докладний опис того, як їх використовувати на практиці найкращим зразком. Прочитавши книгу, ви дізнаєтеся, що таке техніка пітчинг і як працювати і користуватися нею, ви дізнаєтеся шість її різновидів, а також отримаєте корисні уроки, по обслуговуванню і імпровізації.

Купити книгу «Людині властиво продавати. Дивовижна правда про те , як спонукати інших до дії» Деніел Пінк в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Людині властиво продавати. Дивовижна правда про те , як спонукати інших до дії" (Деніел Пінк) з ISBN 978-5-9614-4826-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
256
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Деніел Пінк

Рецензії на книгу «Людині властиво продавати . Дивовижна правда про те , як спонукати інших до дії ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами