Увлекательный фелтинг. 9 очень подробных мастер-классов по созданию игрушек из шерсти в технике валяния - Юлия Глушкова, Татьяна Глушкова (978-5-222-25043-3)

Увлекательный фелтинг. 9 очень подробных мастер-классов по созданию игрушек из шерсти в технике валяния - Юлия Глушкова, Татьяна Глушкова (978-5-222-25043-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 152
152 грн
  • ISBN: 978-5-222-25043-3
  • Код товару: 316830
Основні характеристики
Редактор: Юлія Бахметова
Мова: російська
Обкладинка: інтегральна палітурка
Папір: крейдований

Про книгу «Захоплюючий фелтинг. 9 дуже докладних майстер - класів зі створення іграшок з вовни в техніці валян» Тетяна Глушкова , Юлія Глушкова

У презентованому виданні зібрано необхідну інформацію про оригінальний рукоділлі - валяння з натуральної вовни. У ній кожен знайде не тільки необхідні відомості, а й відповіді на питання початківців майстрів, секрети і хитрості рукоділля від досвідчених рукодільниць. Докладні чіткі майстер-класи, презентовані у виданні, налічують безліч різноманітних технік валяння: фільцеваніе - техніка, при якій виробляють сухе об'ємне валяння голкою, валяння мокре в іграшці, тонування. Каркас, нитяні шарнірне кріплення, валяння різноманітних стильних аксесуарів і т.д. Видання видано для широкої читацької аудиторії і стане відмінним докладним посібником у створенні унікальних персонажів з приголомшливого натурального матеріалу - вовни.

Купити книгу «Захоплюючий фелтинг. 9 дуже докладних майстер - класів зі створення іграшок з вовни в техніці валян» Тетяна Глушкова , Юлія Глушкова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Захоплюючий фелтинг. 9 дуже докладних майстер - класів зі створення іграшок з вовни в техніці валян" (Тетяна Глушкова , Юлія Глушкова) з ISBN 978-5-222-25043-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Юлія Бахметова
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
144
Формат
84x90/16 (205x225 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Тетяна Глушкова , Юлія Глушкова

Рецензії на книгу «Захоплюючий фелтинг . 9 дуже докладних майстер - класів зі створення іграшок з вовни в техніці валян».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами