Адизес. Лучшее. Пища для размышлений. Об изменениях и лидерстве, о менеджменте и о том, что важно в жизни - Ицхак Калдерон Адизес (978-5-699-76374-0)

Адизес. Лучшее. Пища для размышлений. Об изменениях и лидерстве, о менеджменте и о том, что важно в жизни - Ицхак Калдерон Адизес (978-5-699-76374-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 400
400 грн
  • ISBN: 978-5-699-76374-0
  • Код товару: 316742
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 144
Формат: 130х200 мм
Автор: Іцхак Калдерон Адізес

Про книгу «Адизес. Найкраще. Їжа для роздумів. Про зміни та лідерство , про менеджмент і про те , що важливо» Іцхак Калдерон Адізес

Книга - джерело кращих цитат і мудрих висловлювань, зібраних з книг і лекцій одного з популярних, прославлених світових експертів в галузі лідерства та управління змінами - Іцхака Калдерона Адізеса. Книга структурована: вона складається з трьох цікавих частин. Перша частина дасть визначення і загальне поняття про лідерство і зміни, друга - про менеджмент взагалі і його основи, і третя - про вплив у вашому особистому житті. Книжку цікаво розбирати з будь-якої частини, з будь-якої сторінки, так як кожна глава, кожна частина - закінчена і самодостатня. Чудовий оповідач і словесний майстер, доктор Адізес структуровано, чітко і гранично зрозуміло викладає проблеми і завдання, з якими кожен менеджер обов'язково зустрічається в процесі роботи. Що особливо цінно: рекомендації фахівця можна застосовувати скрізь, і в бізнесі, і в приватному житті.

Купити книгу «Адизес. Найкраще. Їжа для роздумів. Про зміни та лідерство , про менеджмент і про те , що важливо» Іцхак Калдерон Адізес в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Адизес. Найкраще. Їжа для роздумів. Про зміни та лідерство , про менеджмент і про те , що важливо" (Іцхак Калдерон Адізес) з ISBN 978-5-699-76374-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
144
Формат
130х200 мм
Автор
Іцхак Калдерон Адізес

Рецензії на книгу «Адизес . Найкраще . Їжа для роздумів. Про зміни та лідерство , про менеджмент і про те , що важливо ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами