Перинатальная психология. Психология материнства и родительства - Ольга Васильева, Елена Могилевская (978-5-222-23342-9)

Перинатальная психология. Психология материнства и родительства - Ольга Васильева, Елена Могилевская (978-5-222-23342-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 200
200 грн
  • ISBN: 978-5-222-23342-9
  • Код товару: 316471
Основні характеристики
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 288
Формат: 130х200 мм
Автор: Олена Могилевська , Ольга Васильєва

Про книгу «Перинатальна психологія. Психологія материнства і батьківства» Олена Могилевська , Ольга Васильєва

Робота психолога з "неопереної" тільки створилася сім'єю на непростому етапі вагітності жінки і очікування сім'єю малюка, а також в перші два-три місяці в післяпологовий період - сьогодні одна з актуальних життєво важливих завдань сучасної психології. Ці періоди дуже часто для молодої сім'ї і молодих батьків стають джерелами неймовірних, що раніше не долають труднощі, які згодом підстерігають сім'ю. Зростання професійного інтересу до цих періодів з психологічних досліджень і з точки зору медицини, а також стрімкий розвиток послуг в цій сфері і практик, запропонованих потенційним клієнтам - абсолютно закономірно привели до проблеми, що вимагає швидкого рішення - проблеми підготовки необхідних фахівців.

Купити книгу «Перинатальна психологія. Психологія материнства і батьківства» Олена Могилевська , Ольга Васильєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Перинатальна психологія. Психологія материнства і батьківства" (Олена Могилевська , Ольга Васильєва) з ISBN 978-5-222-23342-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
288
Формат
130х200 мм
Автор
Олена Могилевська , Ольга Васильєва

Рецензії на книгу «Перинатальна психологія . Психологія материнства і батьківства ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами