Детские знаки, или Как разговаривать с ребенком, который еще не умеет говорить - Линда Акредоло, Сьюзен Гудвин (978-985-15-2106-3)

Детские знаки, или Как разговаривать с ребенком, который еще не умеет говорить - Линда Акредоло, Сьюзен Гудвин (978-985-15-2106-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 95
95 грн
  • ISBN: 978-985-15-2106-3
  • Код товару: 316420
Основні характеристики
Перекладач: Д. Курмангаліева
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 192

Про книгу «Дитячі знаки , або Як розмовляти з дитиною , яка ще не вміє говорити» Лінда Акредоло , Сьюзен Гудвін

Всі мами і тата, словом все батьки з великим нетерпінням чекають того значного і урочистого моменту, коли ж їх чадо почне висловлюватися і повідає їм про свої думки, бажання і мрії. Завдяки презентованому виданню, батькам вже не треба чекати, коли дитина почне вимовляти слова й кумедні короткі фрази, щоб навчитися розгадувати його думки і почуття. На думку авторів, все, навіть самі маленькі дітлахи можуть вивчити і запам'ятати легкі знаки, наприклад, стукіт пальцем по відкритій долоньці - цей знак означає, що малюк потребує добавки, або наприклад, можна піднести ручку до рота, щоб показати, що голодний. Тепер ваші малюки можуть висловлювати свої радощі й прикрощі, свою любов до батьків без зайвих потоків сліз і капризів. Молоді батьки, що купили цю книгу, будуть набагато простіше і легше спілкуватися з дитиною, якій пішов другий рік.

Купити книгу «Дитячі знаки , або Як розмовляти з дитиною , яка ще не вміє говорити» Лінда Акредоло , Сьюзен Гудвін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дитячі знаки , або Як розмовляти з дитиною , яка ще не вміє говорити" (Лінда Акредоло , Сьюзен Гудвін) з ISBN 978-985-15-2106-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Д. Курмангаліева
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Лінда Акредоло , Сьюзен Гудвін

Рецензії на книгу «Дитячі знаки , або Як розмовляти з дитиною , яка ще не вміє говорити ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами