Бьюти-мифы. Вся правда о ботоксе, стволовых клетках, органической косметике и многом другом - Тийна Орасмяэ-Медер, Яна Зубцова (978-5-9614-5323-2)

Бьюти-мифы. Вся правда о ботоксе, стволовых клетках, органической косметике и многом другом - Тийна Орасмяэ-Медер, Яна Зубцова (978-5-9614-5323-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 431
431 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5323-2
  • Код товару: 316312
Основні характеристики
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 296
Формат: 70х100/16 (170х240 мм)
Автор: Тійна Орасмяе - Медер , Яна Зубцова

Про книгу «Б'юті - міфи. Вся правда про ботокс , стовбурові клітини , органічної косметики та багато іншого» Тійна Орасмяе - Медер , Яна Зубцова

Сучасні дівчата, розуміють: зовнішній вигляд треба контролювати, тримати під наглядом завжди. Але, як часом важко не розгубитися у всьому різноманітті незрозумілих термінів "краси", оглушливих рекламних обіцянок, бабусиних рецептів і секретів, Лайфхак подружок і всезнаючих інтернетних форумів? Найпростіший, і найшвидший, а головне ще й бюджетний спосіб все дізнатися - прочитати представлену книжку. Її написали авторитетні автори - практикуючий лікар-косметолог Тійна Орасмяе-Медер і популярна журналістка Яна Зубцова. Разом вони оголосили війну... б'юті-міфам! З наукової точки зору автори розповідають і доводять на прикладах з практики про шкідливі і корисних складових з важкими, не запам'ятовуються назвами, вони пояснюють, чи може з'явитися алергічна реакція на крем, якщо на коробочці з його вмістом написано "гіпоалергенний"; краще дорогі креми і косметичні засоби ніж, бюджетні, з'являються чи після занять бігом нові зморшки, і чи треба наводити макіяж, коли йдеш в спортивний зал. Словом, авторами викриваються безліч всіляких міфів, пов'язаних з доглядом за зовнішністю. Книга - справжній must have для стежать за собою.

Купити книгу «Б'юті - міфи. Вся правда про ботокс , стовбурові клітини , органічної косметики та багато іншого» Тійна Орасмяе - Медер , Яна Зубцова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Б'юті - міфи. Вся правда про ботокс , стовбурові клітини , органічної косметики та багато іншого" (Тійна Орасмяе - Медер , Яна Зубцова) з ISBN 978-5-9614-5323-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
296
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Автор
Тійна Орасмяе - Медер , Яна Зубцова

Рецензії на книгу «Б'юті - міфи . Вся правда про ботокс , стовбурові клітини , органічної косметики та багато іншого ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами