Увлеченность работой. Как научиться любить свою работу и получать от нее удовольствие - Вильмар Шауфели, Питернель Дийкстра, Татьяна Иванова (978-5-89353-422-1)

Увлеченность работой. Как научиться любить свою работу и получать от нее удовольствие - Вильмар Шауфели, Питернель Дийкстра, Татьяна Иванова (978-5-89353-422-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 203
203 грн
  • ISBN: 978-5-89353-422-1
  • Код товару: 316226
Основні характеристики
Редактор: Віктор Білопільський
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 144

Про книгу «Захопленість роботою. Як навчитися любити свою роботу і отримувати від неї задоволення» Вільмар Шауфелі , Пітернель Дійкстра , Тетяна Іванова

Сучасне вираження - праця - це задоволення, що він може і повинна їм бути, приносити задоволення, цілком очевидно і не викликає сумнівів. Але, це було не завжди так, адже зовсім недавно думка більшості людей про роботу було іншим. Досить тривалий період багато хто сприймав роботу як дуже тяжке, нудне, і обтяжливе заняття, яке позбавляє людину здоров'я, забирає всі сили і вимагає від людини відмовитися від своїх інтересів. але, Змінюються з роками погляди і ставлення до праці, змінився і підхід до трудової діяльності. Тепер робота - це не тільки отримання багато грошей для своїх фізіологічних потреб, багато людей хочуть, щоб робота приносила задоволення, сприяла розвитку, індивідуальному зростанню, приносила користь суспільству, і, звичайно ж, була в радість власникові. Трудова діяльність, просто робота виступає для деяких людей, як основний життєвий сенс, тому що допомагає втіленню і розвитку талантів, творчого потенціалу, здібностей особи. Сьогодні люди мають можливість не тільки вибирати професію-спеціальність яку душу хоче, а також за своїми здібностями і уподобаннями, але і міняти і роботу і професію хоч сто раз в житті.

Купити книгу «Захопленість роботою. Як навчитися любити свою роботу і отримувати від неї задоволення» Вільмар Шауфелі , Пітернель Дійкстра , Тетяна Іванова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Захопленість роботою. Як навчитися любити свою роботу і отримувати від неї задоволення" (Вільмар Шауфелі , Пітернель Дійкстра , Тетяна Іванова) з ISBN 978-5-89353-422-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Віктор Білопільський
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
144
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Вільмар Шауфелі , Пітернель Дійкстра , Тетяна Іванова

Рецензії на книгу «Захопленість роботою . Як навчитися любити свою роботу і отримувати від неї задоволення ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами