Творческая личность. Как использовать сильные стороны своего характера для развития креативности - Дэвид Голдстайн, Отто Крегер (978-5-00057-246-7)

Творческая личность. Как использовать сильные стороны своего характера для развития креативности - Дэвид Голдстайн, Отто Крегер (978-5-00057-246-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 396
396 грн
  • ISBN: 978-5-00057-246-7
  • Код товару: 316203
Основні характеристики
Перекладач: Світлана Кірова
Редактор: Марія Красовська
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Творча особистість. Як використовувати сильні сторони свого характеру для розвитку креативності» Девід Голдстайн , Отто Крегер

Чи знаходите ви себе креативної особистістю або чи не так, все одно ви - особистість творча. У сучасному світі креатив - це секретний ключик до пошуку індивідуального захоплення, вашої пристрасті в будь-якій сфері - в кулінарії, технології, літературі... Презентований працю покликаний допомогти дізнатися свій темперамент для створення творчої атмосфери вдома і на роботі. За допомогою презентованої книжки ви дізнаєтеся, до якого типу креативності відноситься ваша особиста креативність, а зробити це можна за допомогою простого тесту і докладного опису 16 типів особистості. А особливі інструменти, методики і техніки розкажуть і навчать, як в повсякденному житті застосовувати ваш креатив. Всі сумніви на зразок "час моє минуло, щоб починати творчість і креатив" або "креатив - виключно для художників" - забудьте і більше не вимовляєте вголос! Живіть "на повну" своєї особистої пристрастю, використовуйте всі свої унікальні властивості характеру.

Купити книгу «Творча особистість. Як використовувати сильні сторони свого характеру для розвитку креативності» Девід Голдстайн , Отто Крегер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Творча особистість. Як використовувати сильні сторони свого характеру для розвитку креативності" (Девід Голдстайн , Отто Крегер) з ISBN 978-5-00057-246-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Світлана Кірова
Редактор
Марія Красовська
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
416
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.670
Автор
Девід Голдстайн , Отто Крегер

Рецензії на книгу «Творча особистість. Як використовувати сильні сторони свого характеру для розвитку креативності ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами