Всё о богах и героях Древней Греции и Древнего Рима - Николай Кун, Александра Нейхардт (978-5-389-08162-8)

Всё о богах и героях Древней Греции и Древнего Рима - Николай Кун, Александра Нейхардт (978-5-389-08162-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 273
273 грн
  • ISBN: 978-5-389-08162-8
  • Код товару: 315817
Основні характеристики
Серія: Все про...
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 688
Формат: 70х100/16 (170х240 мм)
Автор: Олександра Нейхардт , Микола Кун

Про книгу «Все про богів і героїв Стародавньої Греції та Стародавнього Риму» Олександра Нейхардт , Микола Кун

Міфи і легендарні історії Римської Імперії і Стародавньої Греції зачаровують людське суспільство не одну тисячу років, заворожують своєю строгою суворої красою. Сюжети і історії, вироблені в стародавніх міфах і легендах - гармонійні і величаві. Ключем до розуміння античних творів і шедеврів мистецтва античності і сучасності - є основа класичної освіти. Ще на початку 20 століття, в 1914 році М. А. Куном були переказані і переписані давньогрецькі міфи і легенди для учнів класичних гімназій. З того часу жоден письменник не перевершив красу його складу і ясності його думок. Трохи пізніше відома письменниця Олександра Олександрівна Нейхардт переписаний давньогрецький епос Куна доповнила міфами про героїв і богів стародавнього Риму. Ідеальним доповненням до текстів про богів і героїв є барвисті ілюстрації з виданого в 1985 році відомою друкарнею Вольфа "Картинного атласу всесвітньої історії". Художник, який намалював атлас, робив наголос на класичні малюнки, тому дуже вже не дивуйтеся, якщо на картинках ви раптом побачите і дізнаєтеся відомі зразки з античної живопису і скульптури.

Купити книгу «Все про богів і героїв Стародавньої Греції та Стародавнього Риму» Олександра Нейхардт , Микола Кун в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Все про богів і героїв Стародавньої Греції та Стародавнього Риму" (Олександра Нейхардт , Микола Кун) з ISBN 978-5-389-08162-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Серія
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
688
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Автор
Олександра Нейхардт , Микола Кун

Рецензії на книгу «Все про богів і героїв Стародавньої Греції та Стародавнього Риму ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами